Ultima oră
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”

Luis Phelipe are o clauză imensă la FCSB! Câţi bani trebuie să plătească o echipă pentru serviciile brazilianului

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 9 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21416780/1/luis.png

Luis Phelipe este unul din cei trei jucători pe care îi va aduce Gigi Becali la FCSB. Poli Iaşi l-a cedat pe brazilian pentru 200.000 de euro plus 20% dintr-un posibil viitor transfer.

Contractul lui Luis Phelipe începe cu data de 1 ianuarie 2024, este pe patru ani şi conform Fanatik, fotbalistul va avea o clauză de reziliere de 15 milioane de euro.

Clauza este una foarte mare având în vedere că un jucător de bază al liderului şi anume Florinel Coman are doar 5 milioane de euro.

Brazilianul va încasa 10.000 de euro pe lună la FCSB. Înainte să ajungă la Poli Iaşi, pentru care a marcat trei goluri în 18 partide, Luis Phelipe a mai jucat la Paysandu, Botafogo, Nautico, Atletico Goianiense, dar şi în Europa în Austria şi Elveţia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele