Ultima oră
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate” Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate”
Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea
VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”

Luis Suarez Miramontes, fost jucător la Barcelona sau Inter, a murit la 88 de ani! Comunicatul emis de catalani

Barcelona Publicat pe 9 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21251140/1/luis-suarez-miramontes.jpg

Luis Suarez Miramontes, fost jucător de legendă, a murit duminică, la Milano, în Italia. Avea 88 de ani.

Originar din La Coruña, mijlocaşul ofensiv a jucat la Barcelona între 1954 şi 1961, apoi la Inter Milano între 1961 şi 1970.

A câştigat Cupa Europeană a Cluburilor Campionilor, precursoarea Ligii Campionilor, în 1964 şi 1965 cu nerazzurrii.

"Luisito a fost un maestru", a declarat Inter într-un comunicat, aducându-i un omagiu fostului său număr 10. "Seriozitatea sa în viaţă era egalată doar de seriozitatea sa pe teren, iar ritmul său mergea mână în mână cu viziunea sa unică şi completă asupra jocului. A fost un arhitect", a mai spus Inter.

Cu un an înainte de transferul său în Italia, Luis Suarez a primit Balonul de Aur în 1960.

El este singurul spaniol care a câştigat acest premiu, alături de Alfredo di Stefano (1957 şi 1959), un argentinian naturalizat spaniol în 1957.

Luis Suarez (32 de selecţii, 14 goluri) a făcut parte şi din echipa spaniolă care a câştigat Campionatul European din 1964 pe teren propriu, a doua oară în istoria turneului. S-a orientat apoi spre antrenorat, având o scurtă perioadă de timp la RC Lens în 1977. Ultima sa experienţă pe bancă a fost la Inter Milano în 1995.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele