Ultima oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"

Luka Modric a fost contactat deja de prima echipă, după ce Perez a anunţat că va pleca de la Real Madrid

Real Madrid Publicat pe 24 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21503396/1/modric.jpg

Contractul mijlocaşului croat Luka Modric (38 de ani) cu Real Madrid expiră în vară, dar jucătorului i s-a propus să facă parte din staful antrenorului Carlo Ancelotti.

În ciuda faptului că nu mai este jucător de bază în acest sezon, antrenorul italian al Realului, Carlo Ancelotti, are în continuare mare respect pentru internaţionalul croat.

Luka Modric, contactat de Dinamo Zagreb

Sfârşitul lui Luka Modric la Real Madrid este din ce în ce mai aproape, după 12 ani în care a îmbrăcat tricoul "Los Blancos". Presa din Spania a precizat că liderul din LaLiga a decis să se departă de mijlocaşul croat.

Potrivit presei croate, citată de cotidianul spaniol AS, Modric a fost contactat recent de către oficialii lui Dinamo Zagreb, care i-au propus să se întoarcă în ţara natală. Croatul le-a transmis că în prezent se concentrează pe sezonul actual şi că va reveni cu un răspuns abia la finalul aceste ediţii.

Luka Modric este legendă pentru Real Madrid, alături de care a reuşit să cucerească 5 Champions League, 3 LaLiga, două Cupe ale Spaniei şi 4 Supercupe ale Spaniei. Mijlocaşul a venit la formaţia din capitala Spaniei în 2012, de la Tottenham Hotspur.

Fotbalistul croat are în prezent o cotă de piaţă de 10 milioane de euro şi mai are contract valabil cu Real Madrid până la vară.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele