Ultima oră
Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră

Luka Modric, ofertă pentru a face parte din staff-ul unei echipe! Croatul ar vrea să joace până la 40 de ani

Real Madrid Publicat de Daian Cutu pe 20 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21498718/1/twitter-luka-modrici.jpg

Contractul mijlocaşului croat Luka Modric (38 de ani) cu Real Madrid expiră în vară, dar jucătorului i s-a propus să facă parte din staful antrenorului Carlo Ancelotti.

În ciuda faptului că nu mai este jucător de bază în acest sezon, antrenorul italian al Realului, Carlo Ancelotti, are în continuare mare respect pentru internaţionalul croat. Potrivit Marca şi AS, tehnicianul italian ar dori să-l facă membru al stafului său în sezonul următor şi i-a făcut o ofertă.

Deşi gestul, care arată stima lui Carlo Ancelotti pentru Luka Modric, a fost apreciat de jucătorul în cauză, oferta a fost refuzată politicos de jucător, care doreşte să demonstreze că încă mai poate juca, la aproape 40 de ani.

Jucătorul originar din Zadar a ajuns la Real Madrid în 2012 şi în palmaresul său figurează cinci titluri de Liga Campionilor, trei titluri de campion în La Liga, cinci Supercupe ale Spaniei şi cinci Supercupe UEFA.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele