Ultima oră
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă
All-season, avantaje şi dezavantaje All-season, avantaje şi dezavantaje

Lumea tenisului îl omagiază pe Federer în pragul retragerii. “Un campion al campionilor”

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 15 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20860248/1/fed-2.jpg

Lumea tenisului îl omagiază, joi, prin mesaje postate în social media, pe legendarul tenismen Roger Federer, care şi-a anunţat retragerea iminentă din circuit.

“Roger,

De unde să începem?

A fost un privilegiu să fim martorii parcursului tău şi să te vedem devenind un campion din toate punctele de vedere.

Ne va fi tare dor să te vedem pe terenurile noastre, dar tot ce putem spune deocamdată este ‘mulţumim’ pentru amintirile şi bucuriile pe care le-ai oferit unui număr atât de mare de oameni”, este mesajul postat pe Twitter de Wimbledon.

ATP scrie că Federer a schimbat tenisul. “Roger Federer, care a anunţat că intenţionează să se retragă la Laver Cup, în această lună, este reperul în funcţie de care este măsurat orice campion al tenisului – fost sau actual, un adevărat ambasador global care a depăşit sfera sportului”
, a menţionat forul.

Pe Twitter, ATP a postat şi o imagine grăitoare pentru starea iubitorilor tenisului după retragerea elveţianului.

WTA a postat o fotografie în care apar Roger Federer şi Serena Williams, cu mesajul: “Măreţia definită. Sfârşitul unei ere”.

“Roger, mulţumim pentru tot”, a scris şi ITF.

Billie Jean King l-a caracterizat pe Federer drept “campion al campionilor”. “Roger Federer este un campion al campionilor. Are cel mai complet joc al generaţiei sale şi a cucerit inimile fanilor din întreaga lume cu extraordinara sa rapiditate pe teren şi o minte puternică pentru tenis. A avut o carieră istorică. Amintiri care voi dăinui”.

 “Te iubesc, Roger. Îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut în tenis şi pentru mine. Lumea tenisului nu va fi la fel fără tine”, a notat şi Juan Martin del Potro.

“Un model pentru mine şi pentru mulţi alţii! Mulţumesc pentru tot, Roger. A fost un privilegiu să fiu pe acelaşi teren cu tine”, este mesajul lui Denis Shapovalov.

“Roger, nu a existat şi nu va exista nimeni ca tine. M-ai zdrobit pe teren, dar erai atât de amabil şi sincer încât nu puteam să te urăsc. Ai făcut jocul mai bun pe teren şi în afara terenului şi ne va fi dor de tine. Baftă, meriţi tot succesul şi toată bucuria din lume”, a scris James Blake.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele