Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Luptă în trei pentru semnătura lui Budescu: FC Voluntari, Petrolul şi Hermannstadt îl vor. Ce spune Vivi Răchită

FC Voluntari Publicat pe 10 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20701639/1/budescu.jpg


Accidentat grav încă de la începutul lui aprilie, Constantin Budescu (33 de ani) va sta departe de teren până cel puţin în septembrie, dar, chiar şi aşa, nu duce lipsă de oferte. Contractul său cu FC Voluntari se termină în luna iunie, iar ilfovenii i-au propus, în ultimele zile, un nou angajament. În plus, Petrolul şi Hermannstadt (în cazul în care promovează sibienii) sunt şi ele foarte interesate de serviciile mijlocaşului ofensiv.
 
Chiar dacă nu a avut impactul aşteptat la FC Voluntari, în special din cauza accidentării la tendon suferită în meciul cu aprilie, Budescu rămâne pe placul lui Liviu Ciobotariu şi al conducerii din Ilfov. Astfel, conform ProSport, clubul condus de primarul Florentin Pandele i-a propus lui "Budi" o nouă înţelegere, valabilă până în vara anului 2023. Sezonul viitor, FC Voluntari va avea acelaşi obiectiv ca în actuala stagiune: calificarea în play-off.
 
Pe alte planuri, însă, se lucrează la fel de intens. Proaspăt promovată în Casa Liga 1, Petrolul şi-a manifestat de mai multă vreme interesul pentru Budescu, încercând să profite şi de dorinţa exprimată public de mijlocaş, aceea de a-şi încheia cariera la Ploieşti, unde a şi făcut primii paşi în fotbalul mare.
 
Pe lângă FC Voluntari şi Petrolul, Hermannstadt stă şi ea la pândă, dar doar dacă-şi va rezolva problemele financiare şi va promova în Casa Liga 1. Pentru Vivi Răchită, prieten bun al lui Budescu, prima opţiune e Petrolul:
 
"Am înţeles că are ofertă de la FC Voluntari, dar îşi doreşte mult să joace la Petrolul. Dacă va primi bani mai mulţi de la ilfoveni, cred că va alege tot Petrolul. Iubeşte mult acest club", a declarat fostul fundaş, pentru ProSport.
mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele