adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

Luptătorul UFC Jorge Masvidal, acuzat de agresiune după ce l-a lovit cu pumnul pe rivalul său Covington în faţa unui restaurant la Miami

UFC Publicat pe 24 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/20649596/1/jorge-masvidal.jpg

Luptătorul UFC Jorge Masvidal a fost pus sub acuzare în SUA, după o presupusă altercaţie cu rivalul Colby Covington în faţa unui restaurant din Miami, relatează BBC.

Incidentul ar fi avut loc luni seara la Miami Beach, Florida.

Raportul poliţiei arată că Masvidal, în vârstă de 37 de ani, "l-a lovit cu pumnul de două ori în faţă" pe Covington.

Covington l-a învins pe Masvidal la puncte la UFC 272 din Las Vegas, pe 5 martie.

Masvidal şi Covington, în vârstă de 34 de ani, au fost prieteni şi parteneri de antrenament, înainte ca relaţia lor să se rupă şi să se transforme într-o rivalitate aprinsă.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UFC

Ultimele articole Toate articolele