Ultima oră
VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi
Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă” Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă”
VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute
Două finale pe aparate pentru junioarele tricolore, la CE de la Rimini Două finale pe aparate pentru junioarele tricolore, la CE de la Rimini
VIDEO | CSO Voluntari - CSM Oradea 87-77. Ilfovenii împing semifinala Ligii Naţionale în meciul decisiv VIDEO | CSO Voluntari - CSM Oradea 87-77. Ilfovenii împing semifinala Ligii Naţionale în meciul decisiv
Trei oferte refuzate de Dani Coman! Clubul cu care se află în negocieri fostul preşedinte de la Hermannstadt | EXCLUSIV Trei oferte refuzate de Dani Coman! Clubul cu care se află în negocieri fostul preşedinte de la Hermannstadt | EXCLUSIV

"M-a frapat asta la Iordănescu!" Ionuţ Badea, dezvăluiri despre "Tata Puiu" | VIDEO

Echipa nationala Publicat pe 8 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/19328664/1/vlcsnap-2020-04-08-12h12m54s605.png

Fostul "secund" al naţionalei a învăţat multe din perioada petrecută sub "tricolor".

Ionuţ Badea a fost antrenor secund la echipa naţională în mandatele lui Anghel Iordănescu şi Christoph Daum. Badea spune că a învăţat multe de la cei doi, dar a rămas impresionat de perioada petrecută cu Iordănescu.

Badea a participat şi la Europeanul din 2016 alături de Iordănescu. Atunci, România a fost eliminată din grupe după un eşec ruşinos cu Albania.

"M-a frapat enorm în momentul în care am lucrat cu Anghel Iordănescu, acea dorinţă de a câştiga orice meci, la vârsta sa. Asta a fost ceva fantastic pentru mine. Şi simbioza dintre noi a fost foarte bună.

Păcat că nu s-a reuşit mai mult la acel Euro, pentru că am fi fost pregătiţi din punct de vedere sportiv să trecem de grupe, dar mental nu eram", a declarat Ionuţ Badea pentru Look Sport.

Cea mai grea perioadă a lui Badea la naţională a fost în era Daum. Antrenorul german a fost demis după un parcurs sub aşteptări.

"Un antrenor străin care trebuia să schimbe o mentalitate şi în acelaşi timp să o şi facă să funcţioneze ca echipă, ca grup. A fost o decizie stratigică: trebuia cineva să plătească. Am plătit noi, dar fără rezultate nu ai cum să rămâi", a mai spus tehnicianul.

Fără Ionuţ Badea, dar cu Mirel Rădoi selecţioner, România încearcă o calificare miraculoasă la Euro. Două meciuri trebuie să câştige tricolorii în toamnă pentru a juca la turneul de anul viitor.



 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri