Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

”M-a înjurat, că de ce ne-am dat viaţa şi am jucat pentru Craiova”. Detalii incredibile despre ce s-a întâmplat după Farul - CFR Cluj

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 29 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21212321/1/hagi-petrescu.png

CFR Cluj a pierdut pe propriul teren, scor 1-2, meciul din ultima etapă a play-off-ului, cu campioana Farul Constanţa, dar s-a calificat pentru barajul care asigură prezenţa în Conference League.

Cu toate că ”feroviarii” vor fi cei care joacă împotriva lui FCU Craiova, Dan Petrescu a fost un car de nervi după înfrângerea în faţa echipei lui Gică Hagi.

Directorul sportiv al Farului, Zoltan Iaşko a dezvăluit că a fost jignit de antrenorul celor de la CFR.

 

"Petrescu m-a înjurat, că de ce ne-am dat viaţa şi am jucat pentru Craiova. Asta spunea pe teren, că am jucat noi pentru Craiova. I-am zis să se bucure că s-a calificat...

La ce se aştepta? Noi jucăm pentru noi, asta e mentalitatea dată de Hagi, că e antrenament, că e meci amical. Asta se implementează la Farul. Asta e mentalitatea. Tu, Dan Petrescu, să vorbeşti aşa? Eşti prieten cu Popescu, cu Hagi. Chiar aşa lipsă de respect?

Noi, acum câţiva ani de zile, ne-am întâlnit cu toţii pe final de sezon, dar n-am scos niciun cuvânt despre meciul direct. Aşa e corect. Am făcut 0-0 şi nu ne-am calificat în play-off.

Jos pălăria în faţa lui Hagi pentru ce face la club, cu jucătorii, cu toată lumea. E simplu, totul 100% pe teren. Hagi le spune mereu jucătorilor «Învăţaţi să câştigaţi! Să vă luptaţi. Nu ne interesează de alţii».

N-au mai fost probleme la vestiare cu Dan Petrescu. S-au băgat bodyguarzii şi l-au liniştit. Dar arbitrul ar fi trebuit să îi dea cartonaş roşu din timpul jocului. La orice, se arunca, gesticula, trăgea, reproşa.

Tu, care ai reprezentat ţara, eşti antrenor mare, nu poţi ajunge în halul ăsta! Sunt dezamăgit de comportamentul lui Dan Petrescu. E normal ca antrenor să-ţi doreşti să câştigi, şi Hagi se enervează când pierde, dar niciodată nu a reproşat adversarului că a luptat”
, a declarat Zoltan Iaşko, conform Gazetei Sporturilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele