Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

”M-a lovit direct în tâmplă, iar pe moment credeam că am o rană deschisă”. Momente de panică pentru un ”tricolor” la amicalul cu Irlanda de Nord

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 25 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21535129/1/rom-nat.jpg

După Nicuşor Banciu, naţionala României mai suferă o pierdere în compartimentul defensiv, din cauza problemelor medicale.

Vasile Mogoş nu este în lotul deplasat la Madrid, pentru partida amicală cu reprezentativa Columbiei. Jucătorul celor de la CFR Cluj a resimţit o contuzie puternică la cap în testul cu Irlanda de Nord.

Nu este vorba despre ceva grav, dar medicii i-au recomandat lui Mogoş câteva zile de repaus.

Mogoş a explicat că a resimţit o durere puternică la tâmplă, datorită unei lovituri aplicate cu capul de un adversar.

”Îmi amintesc că am încercat să trimit mingea în careu cu capul, amândoi, eu şi adversarul. Am sărit spre ea, dar în încercarea de a lovi balonul, m-a lovit puternic cu capul în tâmplă.

M-a lovit direct în tâmplă, iar pe moment credeam că am o rană deschisă, că mi-ar curge sânge, dar nu era aşa. M-am ridicat, am reintrat în joc dar, la următoarea fază, pe teren am simţit că-mi pierd cunoştinţa”, a spus Mogoş, pentru Fanatik.

Pe postul de fundaşi laterali, Edi Iordănescu îi are la dispoziţie pe: Cristi Manea, Deian Sorescu şi Raul Opruţ.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri