Ultima oră
Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza

"M-ai nenorocit, am divorţat din cauza ta". Poveste halucinantă cu Florin Prunea în prim plan

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 20 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21498604/1/profimedia-0814943288.jpg

Cea mai mare performanţă a "Generaţiei de Aur" a fost calificarea în sferturile Campionatului Mondial din 1994. 

Visul frumos al Mondialului din America s-a încheiat pe 10 iulie 1994, atunci când Suedia a eliminat România, la loviturile de departajare. După 90 de minute, scorul a fost 1-1. Brolin a deschis scorul, în minutul 78, iar Florin Răducioiu a egalat peste 10 minute. Tot Răducioiu a puncat în prelungiri, în minutul 101 şi calificarea era tot mai aproape, mai ales că suedezii au rămas în 10 oameni, după eliminarea lui Schwarz din acelaşi minut.

Totuşi, Kennet Andersson a egalat în extremis, cu 5 minute înainte de fluierul final, după o eroare comisă de Florin Prunea. Ulterior, Suedia s-a impus la loviturile de la 11 metri.

Acum, Florin Prunea a dezvăluit un episod incredibil. După ce a povestit cum nu a vrut să iasă din avion, la Timişoara, fostul portar al naţionalei a vorbit şi despre un conflict pe care l-a avut cu un suporter gălăţean, care divorţase de soţie după partida cu Suedia.

"Zice să aterizăm la Timişoara. Ăla a fost un moment în care mi-a fost ruşine. Când a aterizat avionul cred că erau vreo 100.000 de oameni pe aeroport. S-au dat jos din avion şi eu am rămas în avion. Eram şi "ciugulit", că două zile eu nu am ieşit din cameră. Toţi am stat închişi acolo (n.r. la New York), nu voiam să ieşim.

Când ajungem la Timişoara a venit "Puiu" (n.r. Anghel Iordănescu), m-a tras după el. Când am văzut atâta puhoi de oameni şi când au început să strige 'Prunea, Prunea' am zis 'am scăpat, frate'.

Primul meci în campionat, la Galaţi ... la Galaţi ştii cum e terenul, aproape de gard. Când am ieşit la încălzire, bă, dacă nu m-a luat unul ... săracul ... din minutul 1, toată repriza întâi: de mamă, de nevastă, 'f****i gura m*-**i, f****i morţii m*-**i, bă, nenorocitule, băi, m-ai distrus'.

La pauză, că nu am avut timp de el, dar îl auzeam, m-am întors la el: 'mâncaţi-aş, mai poţi, fratele meu?'.

'Am divorţat din cauza ta, f****e în gură, bă, m-ai nenorocit, am divorţat din cauza ta! Am bătut-o pe aia de am rupt-o' (n.r. răspunsul suporterului)" a povestit Florin Prunea, la podcastul lui Andi Moisescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri