Ultima oră
Scandal în toată regula la Rapid! Doi jucători, la un pas de bătaie în vestiar Scandal în toată regula la Rapid! Doi jucători, la un pas de bătaie în vestiar
Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor” Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor”
Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori” Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori”
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1! Visic face ”dubla” VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1! Visic face ”dubla”
Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie” Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie”
Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva” Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva”

"M-am văzut cu el personal, i-am făcut o ofertă". Echipa din Casa Liga 1 care-l vrea pe Ţucudean

Superliga Publicat pe 12 sep 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19478456/1/tucudean2.jpg


Rămas liber de contract după despărţirea de CFR Cluj, George Ţucudean, 29 de ani, e dorit insistent de FC Voluntari, iar Ioan Andone, 60 de ani, i-a făcut deja o ofertă.
 
Atacant cu o valoare incontestabilă, Ţucudean e măcinat de problemele care i-au fost descoperite la inimă, a luat o pauză după plecarea de la CFR, dar nu duce lipsă de oferte. Dorit la Dinamo, pe care a refuzat-o, fostul golgheter din Casa Liga 1 e un nume atractiv pentru FC Voluntari:  "Chiar i-am făcut ofertă să vină la noi, la Voluntari şi aştept un răspuns. Am vorbit la telefon, apoi m-am şi văzut cu el personal la Arad, când am avut meci cu UTA.
 
Nu e încă decis sută la sută nici să se lase, nici să mai continue. Am băut o cafea împreună şi i-am spus că-l aştept cu braţele deschise la Voluntari. Avem nevoie de atacant!", a declarat Andone, manager la FC Voluntari, citat de fanatik.ro.
 
Pentru a-l aduce în Ilfov, fostul jucător şi antrenor din Ştefan cel Mare apelează şi la trecut: "Mi-a plăcut revederea cu el, ne-am adus aminte de cum i-am transferat la Dinamo, când eram antrenor principal, pe el şi pe «Pufi» Bălgrădean în acelaşi timp. Aveau 19 ani amândoi, copii talentaţi. Îmi spusese Ţucudean atunci: «Nea Ando, păi cu Dănciulescu, Niculescu, Bratu aici, eu unde mai joc?» I-am luat atunci la recomandarea lui Marcel Coraş, el îi urmărise mai mult şi a avut dreptate cu amândoi! Fotbalişti!", a mai declarat "Fălcosul".
mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele