Ultima oră
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale
 Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei” Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei”
FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara
Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras
Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A

Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A

”Mă gândesc la plecarea de la Petrolul”. Gabi Tamaş reacţie surprinzătoare, după meciul cu Chindia

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 31 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/20842196/1/constantin-2.jpg

Petrolul Ploieşti s-a impus cu scorul de 3-2 în faţa formaţiei Chindia Târgovişte, în deplasare, într-un meci din etapa a opta a Superligii.

Lucian Dumitriu a reuşit o ”dublă” în prima repriză stabilind scorul pauzei cu cele două goluri marcate în minutele 8 şi 22. Târgoviştenii au egalat în repriza secundă, în numai cinci minute. Mai întâi a redus din diferenţă Daniel Popa (min. 75), iar Atanase a egalat în minutul 80. În minutul 82 Irobiso a readus la conducere echipa ploieşteană.

Gabi Tamaş a surprins la finalul partidei. Deşi echipa sa a câştigat, experimentatul fundaş a dezvăluit că se gândeşte la plecare.

"Când am venit, am zis că avem un lot bun, eu am ambiţiile mele. Dacă vom juca la fel ca azi, cu aceeaşi dorinţă, vom acumula puncte, tragem linia la final.

Ce s-a întâmplat la 2-0? Au dat ei 2 goluri şi au egalat. Dar la final, 3-2, v-am pupat, mulţumim, punctele sunt la noi.

Când un om al tau e eliminat şi mai sunt 15 minute de joc, cu toate ca nu am mai atacat, ne am retras puctin, am zis ca va f igreu, stiam ca joac ape contraaatac, am zis ca poate o scoatem la capat si uite ca ma scos -o.

(n.r. dacă crede că Petrolul poate ajunge în play-off) Nu, mă gândesc la plecarea de la Petrolul. De aia, au fost cuvintele lui Tamaş la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri