Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

”Mă voi întâlni cu patronul”. Dan Petrescu a dezvăluit unde vrea să antreneze, dacă pleacă de la CFR

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 19 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21129853/1/rapid-bucuresti-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-1-05-2023-1.jpg

Tehnicianul formaţiei CFR Cluj, Dan Petrescu a declarat într-o conferinţă de presă, că la echipă este acum poate cea mai rea stare din mandatul său la gruparea clujeană.

“Nu e o situaţie prea bună pentru CFR, prima oară în ultimii ani când echipa nu mai are şanse matematice la titlu cu două etape înainte de final. Dar s-au întâmplat mult prea multe lucruri în acest an, de la foarte multe meciuri... Avem 60 de meciuri. Au fost şi Cupa României şi Europa... A fost foarte greu. Şi am alergat după trei iepuri şi n-am prins niciunul. Ghinioanele cu accidentări... Greşelile mari de arbitraj în primele şapte meciuri din play-off... E posibil mâine să avem patru copii în teren de la început. Pentru viitorul clubului e bine, dar la CFR nu se vrea viitor, se vrea prezent. Toate aceste lucruri au făcut să fie aceste rezultate pe care nu ni le doream”, a spus Petrescu.

El a precizat că Sepsi este favorita în meciul de sâmbătă din Superligă. “La meciul cu Sepsi ei sunt favoriţi. Noi din păcate n-avem nici moral, nici spirit şi avem şi jucători accidentaţi. Este poate cea mai rea stare din mandatul meu la CFR”. “Obligatoriu trebuie să ieşim pe locul trei. Apărarea câştigă campionate. Noi nu mai avem apărare. După un 2022 fantastic a venit acest 2023 cu rezultate la care nu ne aşteptam”.

Petrescu a vorbit şi despre viitorul său şi al echipei: “Eu ştiu că mai am un an de contract. Nu mi s-a spus ce se va întâmpla la vară, dacă vom lua jucători, dacă vom da jucători, dacă avem bugetul ăla... N-am primit nicio ofertă. Dacă aş pleca de la CFR aş pleca numai în străinătate, în niciun caz în România. Cred că la finalul sezonului mă voi întâlni cu patronul”.

CFR Cluj va întâlni echipa Sepsi, sâmbătă, în deplasare, de la ora 20.30, în etapa a noua a play-off-ului Superligii. Echipa clujeană ocupă locul trei în clasament, cu 39 de puncte, cu şapte mai puţine decât FCSB (locul doi) şi cu opt mai puţine decât liderul Farul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele