Ultima oră
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”
Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO
E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară” E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară”

Măcăr ei nu dorm! Poliţiştii s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal după ce Federaţia Română de Gimnastică l-au ignorat pe tânărul torturat

Sporturi Publicat de Tudor Moisa pe 5 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21548978/1/116789714-3048715208573026-6185457900783244075-o.jpg

Poliţiştii din Caraş-Severin s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal după ce un sportiv de la lotul masculin de juniori la gimnastică a fost agresat în timpul cantonamentului de la Reşiţa de alţi doi colegi.

”În urma verificărilor efectuate de poliţişti de la Poliţia Municipiului Reşiţa privind informaţiile apărute în spaţiul public referitoare la un eveniment în care ar fi fost implicaţi sportivi ai unui lot de gimnastică, în incinta unui complex sportiv din municipiul Reşiţa, în urma căruia unul dintre minori ar fi fost agresat fizic, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

”Poliţiştii continuă cercetările în cadrul acestui dosar penal pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor de fapt şi de drept în care au fost comise faptele şi pentru luarea măsurilor legale, ce se impun, faţă de cei responsabili”, a precizat IPJ Caraş-Severin.

Potrivit prosport.ro, un băiat de 15 ani din Lugoj, component al lotului masculin de juniori la gimnastică, a fost agresat de doi colegi de lot, în timpul unei petreceri cu alcool şi ţigări. Cei doi agresori şi-au legat victima de un calorifer, apoi băiatul a fost tuns şi dezbrăcat, obligat să consume alcool şi i-au scrumat în cap, apoi au mimat un joc sexual, fără ca cineva să intervină. Când a reuşit să scape, băiatul de 15 ani a fugit acasă, la Lugoj, unde le-a povestit părinţilor ce a păţit. Nimeni, însă, nu a sesizat Poliţia, iar Federaţia Română de Gimnastică a tratat cazul cu un sadism ieşit din comun.

Lotul masculin de gimnastică la juniori a făcut un cantonament la Reşiţa, în vederea pregătirii pentru Campionatul European.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele