Ultima oră
Antrenorul lui FCU Craiova, supărat pe jucători. ”Ne pot învinge şi echipele din Liga 3 sau Liga 4” Antrenorul lui FCU Craiova, supărat pe jucători. ”Ne pot învinge şi echipele din Liga 3 sau Liga 4”
VIDEO | România - Serbia 19-13, pe Prima Sport 2. Primă repriză excelentă! VIDEO | România - Serbia 19-13, pe Prima Sport 2. Primă repriză excelentă!
”Este o victorie meritată, muncită”. Ioan Ovidiu Sabău continuă parcursul de excepţie la ”U” Cluj ”Este o victorie meritată, muncită”. Ioan Ovidiu Sabău continuă parcursul de excepţie la ”U” Cluj
Elena Zaharia, vicecampioană mondială la junioare la tenis de masă Elena Zaharia, vicecampioană mondială la junioare la tenis de masă
Adrian Mutu, victorie de moral în prima ligă din Azerbaidjan Adrian Mutu, victorie de moral în prima ligă din Azerbaidjan
VIDEO | Ce meciuri nebune am avut în Premier League! Toate echipele au marcat, iar Liverpool a reuşit o revenire de poveste VIDEO | Ce meciuri nebune am avut în Premier League! Toate echipele au marcat, iar Liverpool a reuşit o revenire de poveste

Mads Ostberg, recital în prima zi a Raliului Braşovului. Lipsesc nume importante din CNR

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 28 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21363612/1/ostberg.jpg

Norvegianul Mads Ostberg a făcut recital pe macadamul de la Braşov, din cadrul ultimei etape a Campionatului Naţional de Raliuri. Acesta şi-a etalat clasa şi a arătat de ce a fost campion mondial în WRC 2.

Ostberg a încheiat cele 5 probe speciale de sâmbătă cu un avans 3 minute şi 29 de secunde în faţa lui Andrei Gîrtofan, care îl are o poziţie mai în spate pe tatăul său, Dan, ce testează un nou model de Skoda Rally pentru stagiunea viitoare.

Prima zi a fost afectată de traficul intens din zona Bran, iar două PS-uri au fost amânate ore bune, astfel s-au desfăşurat pe noapte.

La start nu s-au aliniat: campionul Simone Tempestini, vicecampionul Sebastian Barbu şi nici campionul european de juniori, Norbert Maior, care poate pierde podiumul la general, în detrimentul lui Andrei Gîrtofan.

O bătălie decisivă se va da şi între modelele de grupă N, acolo unde echipajul învingător al TESS Rally Braşov - Ediţia 52 poate deveni şi campion în sezonul 2023. Cele mai multe şanse în această înfruntare le are însă Vali Porcişteanu, care îşi poate apăra titlul obţinut în sezonul precedent chiar şi cu un rezultat în afara podiumului braşovean.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele