Ultima oră
Daria Kasatkina a plecat cu un gust amar de la Roland Garros! Reacţia sportivei din Rusia, după eşecul cu Elina Svitolina
Daria Kasatkina a plecat cu un gust amar de la Roland Garros! Reacţia sportivei din Rusia, după eşecul cu Elina Svitolina
FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii! FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii!
VIDEO | Benzema a semnat cu Al Ittihad şi va avea un pachet salarial astronomic VIDEO | Benzema a semnat cu Al Ittihad şi va avea un pachet salarial astronomic
Jucător din Belarus, transferat de CSM Constanţa Jucător din Belarus, transferat de CSM Constanţa
VIDEO | Presa spaniolă, omagiu pentru Benzema: ”Adios y gracias!” VIDEO | Presa spaniolă, omagiu pentru Benzema: ”Adios y gracias!”
PSV va avea pe bancă tehnică un fost antrenor de la Ajax PSV va avea pe bancă tehnică un fost antrenor de la Ajax

Maghiarii încearcă din răsputeri să agite spiritele. Fanii au afişat la meciul cu Estonia steagul ”Ungariei Mari” alături de un mesaj cu substrat: ”Doar împreună!”

Fotbal Publicat pe 23 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21073082/1/profimedia-0739198374.jpg

Ungaria joacă pe Puskas Arena din Budapesta contra selecţionatei din Estonia, o partida amicală

Asociaţia maghiară de fotbal (MLSZ) a aprobat introducerea de bannere care să înfăţişeze o hartă a Ungariei istorice la meciurile echipei naţionale.

Potrivit unui comunicat publicat marţi pe site-ul său, MLSZ a solicitat o poziţie clară din partea Uniunii Europene (UEFA) şi a grupului său antidiscriminare (FARE) cu privire la problema autorizării afişării simbolului istoric.

Marţi, Asociaţia maghiară de fotbal a anunţat că a primit acceptul UEFA şi FARE pentru a folosi steagul Ungariei Mari la meciurile de fotbal, însă numai pentru varianta simplificată, fără simboluri şi inscripţii. 

”Doar împreună!”

La meciul cu Estonia, Galeria Ungurilor a afişat un mesaj care conţinea Steagul Ungariei Mari, potrivit GSP. Ulterior, după aproximativ un minut, steagul a fost acoperit. În jurul steagului a apărut şi un mesaj în limba maghiară, ”Csak Egyutt”, în traducere ”doar împreună”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele