Ultima oră
Dan Petrescu schimbă radical lotul lui CFR la vară. Nume grele vor fi OUT Dan Petrescu schimbă radical lotul lui CFR la vară. Nume grele vor fi OUT
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie
Record mondial doborât de un campion nigerian. A jucat şah fără întrerupere timp de 58 de ore Record mondial doborât de un campion nigerian. A jucat şah fără întrerupere timp de 58 de ore
CSM Bucureşti – Dunărea Brăila e finala Cupei României CSM Bucureşti – Dunărea Brăila e finala Cupei României
Bianca Ghelber s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, cu 6 centimetri peste barem Bianca Ghelber s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, cu 6 centimetri peste barem

Mai ajunge Andre Duarte la FCSB? Lusitanul, dorit de o formaţie solidă din Europa

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 6 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21219116/1/duarte.jpg

Andre Duarte (25 de ani) ar putea ajunge în această vară la FCSB. Fundaşul central a postat un mesaj pe o reţea de socializare, prin care a dat de înţeles că va pleca de la FCU Craiova.

Situaţia lui e complexă, agenţii lui Duarte susţin că acordul cu oltenii se termină în această vară, în schimb Adrian Mititelu a spus că lusitanul mai are contract pana în 2024.

”Încă un sezon a ajuns la final. A fost cel mai dificil sezon, atât din punct de vedere profesional, câţ şi personal, dar îl închei cu un sentiment de împlinire.

În primul rând, vreau să le mulţumesc colegilor care m-au făcut să mă simt ca acasă încă din prima zi. În al doilea rând, mulţumiri pentru suporterii care au fost foarte buni cu mine, ceea ce nu voi uita niciodată.

În ultimul rând, le mulţumesc oamenilor care au făcut posibil acest pas în cariera mea şi mi-au oferit posibilitatea să joc la acest nivel. După 45 de meciuri şi 4110 minute, e timpul să mă odihnesc şi să mă pregătesc pentru sezonul care urmează, care, cu siguranţă, îmi va aduce noi provocări şi alte obiective de îndeplinit”
, a a postat Duarte pe Facebook.

FCSB are concurenţă!

Transferul la vicecampioana României este pus sub semnul întrebării. Cei de la ProSport scriu că fundaşul lusitan a intrat pe radarul celor de la Slavia Praga, iar cehii au înaintat deja o ofertă către FCU Craiova.

Sursa mai sus citată scrie că cei de la Slavia au venit cu o propunere financiară bună către conducerea oltenilor.

 

mail-share icon Email
viewscnt