Ultima oră
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”
Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept” Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept”
Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună” Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună”
Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate

Mai are Erik ten Hag viitor la Manchester United? Semnalele duc într-o singură direcţie. VIDEO EXCLUSIV

Manchester United Publicat pe 4 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/21336208/2/profimedia-0810804568.jpg

Manchester United are parte de un sezon foarte slab, chiar şi pentru cum s-a descurcat gruparea de pe Old Trafford în era de după retragerea lui Sir Alex Ferguson.

”Diavolii roşii” ocupă doar locul 10 în Premier League, cu 9 puncte câştigate şi un golaveraj de 7-11. Manchester United a pierdut, de asemenea, în primele două etape din grupele Champions League: 4-3 în deplasare cu Bayern Munchen şi 2-3 pe teren propriu cu Galatasaray.

Erik ten Hag rămâne la Manchester United

Cu toate acestea, spre deosebire de modul în care se procedează în România, potrivit presei internaţionale încă nu se pune problema de înlocuirea antrenorului Erik ten Hag.

Inclusiv analistul Răzvan Pleşca, specialist pe Champions şi Premier League, a confirmat că nu se pune problema ca tehnicianul olandez să fie demis.

”Nu, nu se pune problema. L-am văzut foarte încrezător la conferinţa de presă. Şi nu văd de ce ar fi schimbat. Pentru că de la retragerea lui Alex Ferguson de acum 10 ani, Manchester United a schimbat cred că vreo 8 antrenori”, a comentat Răzvan Pleşca în exclusivitate pentru Prima Sport 1.

Erik ten Hag o antrenează pe Manchester United din iulie 2022. De atunci, antrenorul olandez a stat pe banca ”diavolilor roşii” în 72 de partide, în care a înregistrat 46 de victorii, 8 egaluri şi 18 înfrângeri, cu 130 de goluri marcate şi 87 primite.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri