Ultima oră
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului
Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în lupta pentru cupele europene VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în lupta pentru cupele europene
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în Superligă VIDEO | Hermannstadt - Petrolul, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în Superligă
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Meci tare în play-out VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Meci tare în play-out

Mai sunt 90 de minute şi se decide finala Conference League. Reacţiile lui David Moyes şi Heiko Vogel, după victoriile din tur

Conference League Publicat pe 12 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21122269/1/west-ham-12.jpg

Tehnicianul echipei West Ham, David Moyes, a declarat joi seară, după meciul cu AZ Alkmaar, scor 2-1, din prima manşă a semifinalelor Conference League, că dubla manşă este foarte echilibrată şi avansul formaţiei sale este unul minim.

Astfel, englezii trebuie să fie atenţi la meciul retur, la modul în care vor aborda confruntarea cu o echipă surpriză a sezonului de Europa. ”Avem un avans minim, însă doar atât. Dubla manşă este foarte echilibrată.

Dacă am fi pierdut la diferenţă de un gol nu aş fi spus că suntem ca şi eliminaţi. Mă bucur că avem un avans. A fost o seară dificilă”, a spus Moyes.

De cealaltă parte, antrenorul AZ Alkmaar, Pascal Jansen, şi-a lăudat echipa.

Am văzut o echipă căreia nu i-a fost frică să arate ce poate face. Am controlat părţi importante ale meciului. Am fost buni când am avut posesia şi agresivi când nu aveam mingea. În cele din urmă, aam pierdut la limită, dar acum depinde de noi să răsturnăm situaţia”, a declarat Jansen.

Impresii după Fiorentina - FC Basel 

Tehnicianul echipei FC Basel, Heiko Vogel, a declarat joi seară, după meciul cu Fiorentina, scor 2-1, din prima manşă a semifinalelor Conference League, că încă nu este decisă calificarea în finală.

Chiar dacă elveţienii au făcut un meci foarte bun în Italia şi au produs surpriza, Heiko Vogel se aşteaptă la un retur foarte greu, cu Fiorentina venind să facă tot ce poate pentru calificarea în finală.

Nu s-a decis nimic astăzi (n.r. – joi). Suntem într-o situaţie bună pentru retur, dar trebuie să rămânem modeşti, concentraţi şi să muncim. Fotbalul scrie uneori poveşti fantastice. Taulant (Xhaka) m-a întrebat înainte de lovitura liberă dinaintea golului doi dacă ar trebui să jucăm pentru egal, dar am spus nu: vrem să fie 2-1. Şi chiar s-a întâmplat. Este extraordinar”, a spus Vogel.

De cealaltă parte, antrenorul Fiorentinei, Vincenzo Italiano, a afirmat că echipa sa, deşi a pierdut, a făcut un joc bun. “Am făcut un joc bun. Echipele ca Basel ştiu să profite de ocazii. Principala noastră problemă a fost că nu am înscris al doilea gol când dominam jocul.

Totuşi, ei au câştigat prima parte a dublei manşe şi noi ne vom juca şansa în deplasare”, a declarat Italiano.

Scenariu la indigo în turul semifinalelor Conference League

Joi seară au avut loc meciurile tur din semifinalele Conferene League. S-a înregistrat acelaşi rezultat în ambele dueluri, 2-1, învingătoare fiind FC Basel şi West Ham. Elveţienii au trecut, poate surprinzător, de Fiorentina, în deplasare, iar englezii au învins în duelul de acasă formaţia olandeză AZ Alkmaar.

Fiorentina a început bine partida de pe terenul propriu şi a deschis scorul încă din prima repriză, din minutul 25, prin Arthur Cabral. Apoi, FC Basel a revenit în partea secundă şi a punctat de două ori la rând, prin Andy Diouf, în minutul 71, şi Zeki Amdouni, în minutele adiţionale, în 90+2.

West Ham a trecut cu 2-1 de Alkmaar, dar şi ea a fost condusă la pauză. A deschis scorul Tijjani Reijnders, în minutul 41, iar reuşitele victoriei fostei adversare a FCSB-ului au venit din partea lui Mohamed Said Benrahma, în minutul 67, de la 11 metri, şi Michail Antonio, în minutul 76.

Joi seară s-au disputat şi partidele tur din semifinalele Europa League. Juventus Torino şi FC Sevilla au remizat, scor 1-1, iar AS Roma a învins Bayer Leverkusen, scor 1-0.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri