Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

Makoto Hasebe se va retrage la sfârşitul acestui sezon

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 17 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/21561956/1/has.jpg

Makoto Hasebe, mijlocaşul japonez al lui Eintracht Frankfurt, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă, că se va retrage din activitate la sfârşitul sezonului.

Hasebe (40 de ani) joacă de zece ani la Eintracht Frankfurt, pentru care a evoluat în 303 meciuri. Cum apariţiile sale în meciuri sunt tot mai puţine, iar uzura fizică şi psihică şi-a pus amprenta pe jocul său, Hasebe a ales să convoace o conferinţă de presă pentru a-şi anunţa decizia: „De mulţi ani ştiu că va veni o zi în care voi fi nevoit să iau această decizie. Asta se întâmplă de cinci sau şase ani. Şi cred că azi a venit momentul”, a mărturisit mijlocaşul japonez.

„Cred că o să stau mai mult în Germania, cu familia mea. Aceasta este a doua noastră ţară. Am vorbit cu conducerea clubului, mai sunt câteva detalii de rezolvat, dar planul este să rămân la Eintracht şi sunt foarte, foarte bucuros de asta!”, a declarat Hasebe, vorbind despre cariera lui de după retragere.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele