Ultima oră
”Aleargă, face, drege”. Gigi Becali a pus ochii pe un fotbalist al rivalei CFR Cluj ”Aleargă, face, drege”. Gigi Becali a pus ochii pe un fotbalist al rivalei CFR Cluj
Creşterea numărului de acte antisemite reprezintă o provocare de securitate pentru sportivii israelieni, afirmă Comitetul Olimpic Creşterea numărului de acte antisemite reprezintă o provocare de securitate pentru sportivii israelieni, afirmă Comitetul Olimpic
Încă o echipă de tradiţie e în pericol! Cere ajutorul fanilor pentru a supravieţui Încă o echipă de tradiţie e în pericol! Cere ajutorul fanilor pentru a supravieţui
VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen
Cine este cotat cu prima şansă să îi ia locul lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo Cine este cotat cu prima şansă să îi ia locul lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo

Malcom Edjouma, înapoi la FCSB în această iarnă? ”Nu vreau să dau vina pe Bari!”

FCSB Publicat pe 21 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21393247/1/otelul-galati-fcsb-superliga-superbet-29-07-2023.jpg

Malcom Edjouma, fostul mijlocaş de la FCSB, a semnat cu gruparea Bari, din Serie B. Francezul este împrumutat la formaţia din Italia, dar dacă Bari plăteşte clauza de 600.000 de euro îl poate achiziţiona definitiv.

Transferul vine la pachet cu o majorare salarială considerabilă. Mijlocaşul francez avea lunar 11.000 de euro la FCSB, iar jurnalistul Paul Andone a dezvăluit că la Bari va încasa în jur de 25.000 de euro.

Fabrizio Ferrari, impresarul jucătorului, a vorbit despre situaţia fotbalistului. El susţine că Edjouma este suficient de valoros pentru a primi mai multe şanse la Bari. De asemenea, agentul a anunţat că nu există şanse ca Edjouma să se întoarcă la FCSB în această iarnă. 

”Nu vreau să dau vina pe Bari!”

”Suntem în noiembrie, Edjouma nu poate fi considerat un caz. Face parte dintr-un mediu normal pentru jucătorii care vin din străinătate, în special francezi.

Când lucrurile nu merg bine, întotdeauna este dificil să integrezi un jucător. Am vorbit cu Polito. Încercăm să înţelegem cum putem să-l ajutăm pe băiat să devină titular şi să fie util echipei.

La finalul jocurilor este foarte trist, deoarece nu joacă şi, cu siguranţă, nu are cum să fie mulţumit. Doar în câteva luni vom putea fi capabili să ne facem o idee.

Să vorbim despre luna ianuarie, deja e prematur, dar cu siguranţă nu are intenţia de a pleca de la Bari.

Ideea este să se impună zilnic, să-şi îmbunătăţească italiana şi să încerce să fie de folos echipei. Nu putem renunţa acum.

Edjouma a fost foarte dorit de Bari. Au fost negocieri complicat, deoarece FCSB nu voia să se despartă de el.

Ideea lui Polito a fost de avea jucători polivalenţi, care să fie mai ofensivi decât mijlocaşii tipici. Oricum, el este un mijlocaş mai defensiv, cu un fizic destul de impunător.

Cred că este o combinaţie de factori care au dus la neadaptarea lui. Schimbarea antrenorului nu l-a ajutat, pentru că Marino a declarat că vrea să se bazeze mai mult pe jucătorii pe care îi cunoaşte, în acest moment.

Nu vreau să dau vina pe Bari, cred că e vina tuturor. Responsabilităţile trebuie împărţite între toţi, deoarece, dacă antrenorul nu vede ceva bun, înseamnă că ceva nu funcţionează.

Cred, sincer, că Edjouma poate juca titular. Nu văd niciun impediment. Cu tot respectul pentru toţi mijlocaşii lui Bari, poate face faţă cu uşurinţă din rotaţie.

Când Malcoma sosit, avea nevoie de o adaptare, dar fizic era pregătit, deoarece campionatul României începuse. Este clar că e diferit campionatul italian, atât din vedere tactic, cât şi din punct de vedere fizic.

Acest lucru i-a fost puţin dificil, să ţină pasul cu ritmul, din punct de vedere fizic. A spune că s-a descurcat rău până acum, mi se pare prea mult, deoarece a fost titularizat doar o dată, într-un rol care nu este al lui, adică atacant lateral.

A judeca un jucător după 45 de minute, în afara rolului său, mi se pare prea mult. Mai ales că au fost cele mai proaste 45 de minute ale lui Bari în Serie B, chiar dacă el a jucat foarte prost atunci.

Învaţă şi italiana, ştiu că Di Cesare îl ajută. Nu poate fi abandonat precum un obiect necunoscut”, a declarat Fabrizio Ferrari, conform ”pianetaserieb.it”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele