Ultima oră
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League

Manchester City a confirmat transferul lui Haaland. Va fi cel mai bine plătit fotbalist din Premier League

Manchester City Publicat de Daian Cutu pe 10 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/20701847/1/haaland.jpg

Manchester City a anunţat că a ajuns la un acord cu Borussia Dortmund pentru transferul lui Haaland. Transerul norvegianului va intra în vigoare de pe data de 1 iulie şi va fi valabil cinci sezoane.

Haaland ar urma să încaseze un salariu de aproape 30 de milioane de euro pe an, cel mai mare din Premier League.

Suma tranzacţiei nu a fost expusă public până în acest moment, dar presa internaţională scrie că va fi undeva la 75 de milioane de euro.

Ştirea iniţială 

Cotidianul Daily Mail a scris, marţi, că atacantul Erling Haaland a ajuns la un acord cu Manchester City, valabil din vară, dar purtătorul de cuvânt al jucătorului Borussiei Dortmund a negat înţelegerea.

Publicaţia engleză a scris că reprezentanţii atacantului norvegian de 21 de ani au ajuns la un acord pentru un transfer pe Etihad Stadium. Haaland ar urma să semneze un contract valabil cinci sezoane, cu un salariu de aproape 30 de milioane de euro pe an, cel mai mare din Premier League.

Totodată, City trebuie să plătească 73 de milioane de euro, clauza de reziliere a contractului dintre Haaland şi Dortmund.

Însă Jan Aage Fjortoft, purtătorul de cuvânt al internaţionalului norvegian, a dezminţi faptul că Haaland ar fi ajuns la un acord cu Manchester City.

"Aşa cum am tot spus în ultimele luni, Erling Haaland ar putea ajunge la Manchester City sau la Real Madrid. Ambele sunt favorite. Dar nu există niciun acord în acest moment", a scris el, pe reţelele de socializare.

Haaland a marcat de 25 de ori în 26 de meciuri jucate la Borussia, în acest sezon.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele