Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Manchester City negociază serios cu Borussia Dortmund pentru aducerea lui Erling Haaland. Anunţul presei germane

Manchester City Publicat pe 26 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/20617717/1/haaland.jpg

Deşi Barcelona şi Real Madrid păreau că sunt în prim-plan pentru achiziţioanarea starului norvegian Erling Haaland, celebra publicaţie germană Bild notează că Borussia Dortmund şi impresarul Mino Raiola poartă discuţii şi cu lidera din Premier League, Manchester City.

Sursa citată precizează că antrenorul spaniol Pep Guardiola are toate resursele la dispoziţie pentru a-l convinge pe Erling Haaland să vină pe Etihad. În vară, atacantului norvegian i se va activa clauza de reziliere de 75 de milioane de euro, ceea ce înseamnă că pentru această sumă orice echipă interesată de serviciile golgheterului de la Dortmund va putea negocia direct cu jucătorul, dacă este dispusă să achite suma respectivă către actuala ocupantă a locului doi din Bundesliga.

Comisioanele pe care şi le doreşte Raiola, alături de salariul lui Haaland, reprezintă o sumă mult mai mare decât clauza de reziliere, iar Manchester City pare cât se poată de interesantă să o plătească. Mai ales ţinând cont de faptul că forţa din Premier League evoluează de aproape trei fără un atacant de careu autentic, ratând transferurile lui Romelu Lukaku sau Harry Kane.

Borusssia Dortmund, dependentă de Erling Haaland

În urma unei accidentări, Erling Haaland a ratat ultimele trei jocuri din Bundesliga disputate de BVB, contra celor de la Bayer 04 Leverkusen, Union Berlin şi Borussia Mönchengladbach.  În absenţa lui Haaland, Borusssia Dortmund a fost eliminată din Europa League de către formaţia scoţiană Rangers, scor 6-4 la general, în şaisprezecimile Europa League.

80 de goluri şi 21 de pase de gol a realizat Erling Haaland pentru Borussia Dortmund în 79 de meciuri oficiale, în toate competiţiile. Dortmund l-a adus pe Haaland de la RB Salzburg, la începutul anului trecut, pentru 20 de milioane de euro. 150 de milioane de euro a ajuns să fie cota de piaţă a atacantului norvegian, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele