Ultima oră
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”
VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri” VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri”

Manchester City, plângere oficială la Sky Sports după o declaraţie a lui Roy Keane. Ce a spus legenda lui United despre Kyle Walker

Manchester City Publicat pe 16 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/19595721/1/leee.jpg

Roy Keane e recunoscut pentru modul liber în care îşi exprimă opiniile, iar ultima ieşire a fostului căpitan al lui Manchester United i-a înfuriat pe şefii rivalei Manchester City.

Cetăţenii s-au plâns postului Sky Sports, unde Keane este analist, pentru declaraţiile făcute de fostul mijlocaş cu ocazia derby-ului Manchester City - Liverpool, scor 1-1, din Premier League.

Mai exact, este vorba de modul în care Keane a caracterizat prestaţia fundaşului Kyle Walker, care a comis un penalty din care Salah a deschis scorul.

Când a fost întrebat cum a reuşit Mane să obţină acel penalty, Keane a răspuns: "Pentru că joacă împotriva unui idiot (n.r. cu referire la Walker)", după care a adăugat "(Walker) E un accident de maşină, face constant acest tip de greşeli şi e pedepsit cum trebuie pentru ele".

Conform Daily Mail, Sky Sports a refuzat să comenteze pe seama incidentului, dar a precizat că toţi analiştii sunt prezenţi în studio pentru a exprima "opinii personale".

mail-share icon Email
viewscnt

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele