Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0. Rezultatul nu mulţumeşte, dar nici nu încurcă cele două echipe VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0. Rezultatul nu mulţumeşte, dar nici nu încurcă cele două echipe
Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini” Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini”
Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea
”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo ”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo
Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea” Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea”
Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei” Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei”

Manchester City ”sparge banca” şi face un transfer monstruos. Oferta: 150 de milioane de euro

Manchester City Publicat pe 12 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/20360733/1/manchseter-city.jpg

Atacantul Harry Kane nu s-a prezentat la antrenamente de după vacanţă şi vrea să plece de la Tottenham. Jucătorul, prin absenţa de la antrenament, vrea să forţeze o plecare la Manchester City.

Harry Kane, a postat, vineri, un mesaj în social media, în care a precizat că va reveni sâmbătă la club, conform programului, şi că nu a refuzat niciodată să se antreneze.

Sunt aproape zece ani de când am debutat la Spurs. În fiecare an, voi – fanii – mi-aţi arătat susţinere totală şi iubire. De aceea doare când citesc unele comentarii din această săptămână, prin care este pus sub semnul întrebării profesionalismul meu. Nu intru în detalii, dar vreau să clarific că nu aş refuza niciodată şi nu am refuzat niciodată să mă antrenez.

Voi reveni la club mâine, conform programului. Nu aş face nimic care să pună în pericol relaţia pe care o am cu fanii care mi-au arătat susţinere fermă în perioada de când sunt la club. Aceeasta a fost întotdeauna situaţia şi aşa este şi astăzi”, este mesajul fotbalistului.

În ciuda declaraţiilor lui, presa din Anglia a precizat că Manchester City este pregătită să ofere o sumă foarte mare de bani, pentru a-l transfera pe căpitanul naţionalei Angliei. Dă 150 de milioane după ce, în primă fază, se pare că Tottenham a declinat 118 milioane de euro.

Daniel Levy, preşedintele lui Spurs, ar înclina acum să accepte propunerea, după ce, în primă fază, chiar înainte de prima ofertă a lui City, nega total posibilitatea cedării lui Kane.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele