Ultima oră
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1. Al doilea loc ce duce în Superliga rămâne în joc VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1. Al doilea loc ce duce în Superliga rămâne în joc
Joe Biden o va onora pe înotătoarea Katie Ledecky cu ”Medalia Libertăţii” Joe Biden o va onora pe înotătoarea Katie Ledecky cu ”Medalia Libertăţii”
Finalul unei epoci! Marco Reus a anunţat că va părăsi pe Borussia Dortmund la finalul sezonului Finalul unei epoci! Marco Reus a anunţat că va părăsi pe Borussia Dortmund la finalul sezonului
Scandal în toată regula la Rapid! Doi jucători, la un pas de bătaie în vestiar Scandal în toată regula la Rapid! Doi jucători, la un pas de bătaie în vestiar
Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor” Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor”
Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori” Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori”

Manchester City va juca prima finală de Liga Campionilor din istorie! Ce record au mai stabilit 'cetăţenii' după victoria cu PSG

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 5 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20159731/4/city.jpg

Manchester City s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după o dublă victorie cu PSG (2-1 şi 2-0), în direct pe Look Sport+. Echipa antrenată de către Pep Guardiola va juca prima finală UEFA Champions League din istoria clubului.

Pe arena Etihad din Manchester, Riyad Mahrez a reuşit o ‘dublă’, în minutele 11 şi 63.

Manchester City a câştigat ultimele 7 meciuri în Liga Campionilor, un record pentru o echipă din Anglia în istoria competiţiei (inclusiv în formatul Cupei Campionilor Europeni).

În plus, Manchester City este prima echipă engleză care câştigă 11 meciuri într-un singur sezon de Liga Campionilor/Cupa Campionilor Europeni.

Nicio echipă nu a reuşit să câştige 12 meciuri din 12 până în finala Ligii Campionilor. Tot 11 victorii au înregistrat Real Madrid (sezonul 2013-2014), FC Barcelona (2014-2015) şi Bayern Munchen (2019-2020). Toate aceste echipe au câştigat trofeul în campaniile respective.

Manchester City are un singur trofeu european în palmares, Cupa Cupelor, câştigat în 1970.

Cealaltă semifinală retur din UCL, Chelsea - Real Madrid, va avea loc miercuri, de la ora 22:00, pe Look Sport+. În prima manşă, la Madrid, scorul a fost egal, 1-1.

Finala Ligii Campionilor va avea loc pe 29 mai, la Istanbul.

Sursa foto: Twitter Manchester City

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri