Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Manchester City vrea să-l transfere pe Bellingham. Mijlocaşul, dorit şi de alte cluburi

Bundesliga Publicat pe 9 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20914468/1/tw-jude-bellingham.jpg

Manchester City a început discuţiile cu Jude Bellingham şi Borussia Dortmund! Mijlocaşul în vârstă de 19 ani este sub contract până în 2025 cu clubul german, dar ”cetăţenii” vor să îl transfere, conform Daily Mail.

Internaţionalul englez a fost deja lăudat de Pep Guardiola când cele două cluburi s-au confruntat în Liga Campionilor în acest sezon. ”Avea 17 ani când a sosit la Borussia. Jucătorul acesta avea ceva special în ceea ce priveşte mentalitatea. Acum are 19 ani şi este deja unul dintre căpitani. Calitatea lui, toată lumea o ştie. E bun la toate capitolele”.

Având în vedere începutul său de sezon (9 goluri în 20 de meciuri), alte echipe europene sunt interesate de el, cum ar fi Liverpool şi Real Madrid.

Jude Bellingham, amendat în urmă cu un an, în decembrie

Jude Bellingham a scăpat de suspendare, dar fost amendat cu 40.000 de euro de Comisia de Disciplină a federaţiei germane, după ce a spus că la partida Borussia Dortmund - Bayern Munchen a fost delegat Felix Zwayer, un arbitru care a aranjat meciuri înainte.

"Îl delegi la cel mai important meci din Germania pe un arbitru care a aranjat partide înainte. La ce te aştepţi? Din punctul meu de vedere nu a fost penalti. Puteţi analiza multe decizii de la meci.", a spus jucătorul englez al Borussiei, în vârstă de 18 ani, sâmbătă după meci.

Fotbalistul a făcut referire în declaraţia sa la faptul că arbitrul Felix Zwayer a fost suspendat şase luni de federaţia germană în 2005, pentru implicarea într-un scandal de trucare a meciurilor.

Instanţa disciplinară a considerat declaraţia lui Bellingham ca fiind "comportament nesportiv", pedepsindu-l pe internaţionalul englez cu o amendă.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele