Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Manchester United a renunţat la contractul cu sponsorul său din Rusia

Manchester United Publicat pe 25 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20616893/1/profimedia-0664902526.jpg

Ca reacţie la invazia Ucrainei de către Rusia, Manchester United a anunţat încetarea contractului cu compania rusă Aeroflot.

Manchester United a anunţat vineri că a "revocat” contractul de sponsorizare cu compania aeriană rusă Aeroflot, în urma invadării Ucrainei de către trupele ruse.

"În lumina evenimentelor din Ucraina, am retras drepturile de sponsorizare ale Aeroflot”, a declarat clubul englez într-un comunicat.

Joi, guvernul britanic a impus un set de sancţiuni Moscovei, inclusiv interzicerea companiei aeriene din spaţiul aerian britanic. Moscova a interzis apoi intrarea în spaţiul său aerian tuturor aeronavelor legate de Marea Britanie, inclusiv zborurile de tranzit. "Împărtăşim preocupările fanilor noştri din întreaga lume şi trimitem toate gândurile noastrebune celor afectaţi”, a continuat Manchester United.

Aeroflot era sponsor oficial al clubului Manchester United din 2013.

 
mail-share icon Email
viewscnt