Ultima oră
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”
Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii” Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii”

Manchester United - Brighton 1-2. ”Diavolii roşii” fac o partidă slabă şi încep sezonul cu o înfrângere

Premier League Publicat de Ovidiu Neacşu pe 7 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20807895/2/profimedia-0712554431.jpg

Partida Manchester United - Brighton, din prima etapă de Premier League s-a încheiat 1-2. Erik ten Hag debutează pe banca ”diavolilor roşii” cu o înfrângere, după o prestaţie mult sub aşteptări a echipei sale.

Meciul a început bine pentru Manchester United, care a dominat la capitolul posesie, dar a avut daor o ocazie de a marca, în primele 20 de minute. După o jumătate de oră de joc, Brighton a deschis scorul, prin Pascal Gross, în urma unei faze de manual, create de trupa lui Graham Potter. La doar nouă minute ”pescăruşii” şi-au dublat avantajul, prin acelaşi Gross, care a profitat de respingerea lui de Gea şi a înscris în poarta goală.

În a doua parte elevii lui ten Hag au avut mai multe ocazii şi au reuşit să reducă din handicap, în minutul 68, când Mac Alisster şi-a trimis mingea în proprie poartă. În finalul partidei United nu a mai avut ocazii notabile, iar Brighton a plecat de pe ”Old Trafford” cu toate cele trei puncte.

Manchester United - Brighton 1-2 (Mac Allister (a) 68' / Gross P. 30', 39')

Echipele de start: 

  • Manchester United: De Gea – Dalot, Maguire, Martinez, Shaw – McTominay, Fred – Sancho, Eriksen, Fernandes – Rashford.
  • Rezerve: Heaton – Elanga, Garnacho, Garner, Malacia, Cristiano Ronaldo, Van De Beek, Varane, Wan-Bissaka.
  •  
  • Brighton: Sanchez – Veltman, Dunk, Webster – March, Mac Allister, Caicedo, Trossard – Lallana, Gross – Welbeck.
  • Rezerve: Steele – Colwill, Lamptey, Maupay, Mitoma, Mwepu, Sarmiento, Undav, Van Hecke.

Min. 90+5: Final de meci!

Min. 90+1: Schimbări la ambele echipe, pentru United ies Sancho, Shaw şi Fernades şi intră Elanga, Malacia şi Garnacho, iar la Brighton intră Colwill şi iese March.

Min. 78: Schimbare la Manchester United, iese McTomminay şi intră van de Beek. 

Min. 76: Dublă schimbare la Brighton, ies Trossard şi Lallana şi intră Lamptey şi Mwepu.

Min. 74: Luke Shaw vede cartonaşul galben

Min. 68: Gol marcat de Manchester United, mingea se loveşte de Diogo Dalot şi Sanchez este nevoit să repingă. Balonul sare la Mac Allister, care trimite în proprie poartă. 

Min. 65: Rashford ratează din nou, englezul se află la capătul unei centrări perfecte date de Bruno Fernandes, dar şutul lui este mult peste.

Min. 60: Ratare imensă pentru Manchester United, Cristiano Ronaldo pleacă dintr-o poziţie care părea să fie corectă şi pasează perfect pentru Rashford, care nu trimite mingea în poartă din câţiva metri.

Min. 54: Schimbare pentru Manchester United, iese Fred şi intră Cristiano Ronaldo.

Min. 53: Cartonaş galben văzut de Maguire şi de Trossard.

Min. 49: United are o ocazie mare, Eriksen trimite bine în careu, dar Rashford nu ajunge la balon şi mingea este respinsă în corner.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45+3: Final de primă repriză!

Min. 45+2: Cartonaş galben pentru Lisandro Martinez.

Min. 39: GOL Brighton, Solomon March pătrunde în careu şi trimite un şut puternic, care este respins de David de Gea la Pascal Gross. Germanul profită şi face ”dubla”.

Min. 30: GOL Brighton, Welbeck primeşte o pasă foarte bună în careu şi trimite în faţa porţii, unde Pascal Gross vine fără marcaj şi marchează cu poarta goală.

Min. 25: McTominay vede primul avertisment al partidei.

Min. 24: Manchester United pleacă pe un contraatac fulgerător, Sancho schimbă partea la Eriksen, care trimite un şut moale. Portarul lui Brighton prinde balonul fără mari emoţii.

Min. 7: Ocazie imensă pentru United, Bruno Fernades profită de o respingere greşită şi trimite un şut periculos, dar mingea trece mult peste transversală.

Min. 1: A început partida!

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele