Ultima oră
Câştigătorul semimaratonului de la Beijing, deposedat de medalie după ce alţi alergători au încetinit pentru ca el să treacă primul linia de sosire Câştigătorul semimaratonului de la Beijing, deposedat de medalie după ce alţi alergători au încetinit pentru ca el să treacă primul linia de sosire
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 1-1. Moldovenii ratează victoria în prelungiri VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 1-1. Moldovenii ratează victoria în prelungiri
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Bogdan Lobonţ s-a decis! Ce se întâmplă cu Djokovic şi Albu Bogdan Lobonţ s-a decis! Ce se întâmplă cu Djokovic şi Albu
David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu
Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea

Manchester United, foarte aproape să aducă un mijlocaş de la Bayern Munchen. Jucătorul îşi doreşte să ajungă pe ”Old Trafford”

Manchester United Publicat de Ovidiu Neacşu pe 31 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/21000757/1/profimedia-0734887687.jpg

Manchester United este foarte aproape să îl aducă pe Marcel Sabitzer pe ”Old Trafford, după ce s-a înţeles cu Bayern Muchen pentru împrumutul mijlocaşului.

Erik ten Hag are probleme în zona mediană din cauza accidentării lui Eriksen, care ar putea lipsi de pe teren până în luna aprilie. Oficialii lui United nu au stat mult pe gânduri şi sunt foarte aproape să îl aducă pe Sabitzer de la Bayern, sub formă de împrumut. 

Mijlocaşul şi-a dat acordul să vină la formaţia antrenată de ten Hag şi este în drum spre Manchester, a dezvăluit jurnalistul Florian Plettenberg. Austriacul va fi împrumutat până la finalul acestui sezon.

  • Fotbalistul de 28 de ani este cotat la 20 de milioane de euro, conform site-ului de specialitate Tranfermarkt.com.
  • Sabitzer are 2 reuşite şi tot atâtea pase de gol în tricoul bavarezilor.

Danezul Christian Eriksen ar putea fi indisponibil trei luni! Anunţul lui Manchester United

Mijlocaşul danez al echipei Manchester United, Christian Eriksen, accidentat la gleznă, ar urma să fie absent până la sfârşitul lunii aprilie sau începutul lunii mai, a anunţat clubul englez.

”Evaluările continuă, dar prima estimare indică probabila indisponibilitate până la sfârşitul lunii aprilie sau începutul lunii mai”, se arată în comunicat.

Este o lovitură grea pentru United, momentan pe locul 4 în Premier League şi care trebuie să joace în play-off Ligii Europa cu FC Barcelona,  la 14 şi 23 februarie.

Eriksen, în vârstă de 30 de ani, a fost înlocuit sâmbătă, în minutul 58 al meciului cu Reading, din 16-imile Cupi Angliei, după un fault al atacantului Andy Carroll.

Neavertizat după faultul asupra lui Eriksen – care părăsise terenul în cârje – Carroll a primit apoi primul cartonaş galben în 60 şi un al doilea cinci minute mai târziu.

După o revenire spectaculoasă, în urma stopului cardiac din timpul Euro-2020, jucat în 2021, Eriksen a devenit jucător de bază al echipei Manchester United.

În lipsa acestuia, brazilianul Fred ar urma să-i ia locul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri