Ultima oră
Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în lupta pentru cupele europene VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în lupta pentru cupele europene
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în Superligă VIDEO | Hermannstadt - Petrolul, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în Superligă
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Meci tare în play-out VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Meci tare în play-out
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia

Manchester United, foarte aproape să obţină împrumutul lui Wout Weghorst!

Manchester United Publicat pe 13 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20981112/1/wout-weghorst.jpg

Manchester United este pe cale să facă o mutare extrem de interesantă în aceste zile, prin achiziţionarea lui Wout Weghorst, atacant olandez în vârstă de 30 de ani, sub formă de împrumut de la Burnley. Acum, olandezul evoluează în Turcia, la Beşiktaş.

  • Premier League şi prima divizie din Turcia sunt LIVE pe programele Prima Sport şi www.primaplay.ro!

Deşi acordul dintre Burnley şi formaţia turcă era valabilă până în vara acestui an, împrumutul va fi întrerupt de acum, iar atacantul va merge la Manchester United, sub formă de împrumut pentru următoarele şase luni.

Chiar Erik ten Hag a confirmat următoarele: ”Suntem aproape (n.r - de transferul lui Weghorst), dar nu va fi disponibil pentru meciul de mâine”.

Manchester United nu va face un efort financiar mare, pentru că împrumutul va costa numai 3 milioane de euro. Weghorst, care în carieră a mai jucat şi pentru Wolfsburg sau AZ Alkmaar, a prins 18 meciuri în acest sezon şi a marcat de 9 ori. În acelaşi timp, a şi oferit 4 pase decisive în tricoul lui Beşiktaş.

Manchester United îşi propune să introducă ”regula Ronaldo”

Conducerea clubului englez Manchester United îşi popune să impună un plafon salarial pentru jucătorii săi, susţine Daily Mail.

Acest plafon salarial va fi stabilit la suma de 200.000 lire sterline pe săptămână (227.000 euro/săptămânal) şi va purta numele ”Regula Ronaldo”. Dacă va fi aplicată, regula va avea un impact imediat asupra salariilor mai multor jucători de la prima echipă a clubului, ale căror venituri depăşesc acest prag.

Printre jucătorii afectaţi se numără portarul spaniol David de Gea, care primeşte 375.000 de lire sterline săptămânal, sau fundaşul Luke Shaw.

Masa salarială anuală a clubului Manchester United este cea mai mare din Premier League, ea ridicându-se la suma de 228 milioane de lire sterline.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri