Ultima oră
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul
E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”

E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli
VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”

Manchester United s-a decis! Mutarea pe care şi-o doreşte Erik ten Hag

Manchester United Publicat pe 13 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/21557634/1/profimedia-0863138680.jpg

Manchester United are nevoie de un nou atacant pentru a-şi rezolva problemele cu golurile, a declarat managerul Erik ten Hag înaintea deplasării de sâmbătă din Premier League la Bournemouth.

Manchester United a marcat 45 de goluri în acest sezon, ceea ce o face să fie echipa cu cel mai mic număr de goluri marcate din primele 10 echipe.

Danezul Rasmus Hojlund, în vârstă de 21 de ani, care a fost semnat pentru 72 de milioane de lire sterline (90 de milioane de dolari) în august, a marcat 13 goluri în 34 de apariţii în toate competiţiile. Anthony Martial a marcat de două ori în acest sezon şi este accidentat din ianuarie. Clubul a fost ajutat de extrema stângă argentiniană Alejandro Garnacho, care a marcat nouă goluri în 41 de apariţii, în timp ce Marcus Rashford, care a marcat 30 de goluri în sezonul trecut, are opt în 38 de meciuri.

Ten Hag a exclus posibilitatea de a semna un atacant în perioada de transferuri din ianuarie, invocând regulile Financial Fair Play, dar acum şi-a confirmat planurile pentru sezonul viitor. "Cred că ar ajuta", a declarat vineri managerul olandez reporterilor. "Avem nevoie de mai multe opţiuni. Avem nevoie de o poziţie dublă în fiecare post. "Sunt poziţii în care nu am avut de ales în acest sezon - poziţia de atacant, poziţia de fundaş stânga - şi asta a avut un impact negativ asupra rezultatelor".

"Lucrăm în spatele scenei la planuri cu scouterii. Planul este gata, dar trebuie să îl executăm".

Managerul a adăugat că este deschis la idei din partea noilor proprietari ai clubului, sperând că aceştia vor colabora.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri