adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Cristi Balaj i-a răspuns lui Daniel Niculae. ”La arbitraj am pretenţia că mă pricep mai bine” VIDEO EXCLUSIV | Cristi Balaj i-a răspuns lui Daniel Niculae. ”La arbitraj am pretenţia că mă pricep mai bine”
Dan Nistor sună adunarea. ”Caracterele puternice se văd în momentele grele” Dan Nistor sună adunarea. ”Caracterele puternice se văd în momentele grele”
VIDEO ǀ Eugen Neagoe acuză arbitrajul de la meciul cu Farul, deşi reluările îl contrazic. ”Noi inventăm regulamente?!” VIDEO ǀ Eugen Neagoe acuză arbitrajul de la meciul cu Farul, deşi reluările îl contrazic. ”Noi inventăm regulamente?!”
VIDEO ǀ ”60 de minute am jucat foarte bine”. Gică Hagi a primit un cadou frumos de ziua sa VIDEO ǀ ”60 de minute am jucat foarte bine”. Gică Hagi a primit un cadou frumos de ziua sa
EXCLUSIV VIDEO | Vasile Miriuţă nu crede că Edjouma valorează două milioane de euro. ”Dacă ei voiau să îl cumpere acum, banii erau deja la FCSB în conturi” EXCLUSIV VIDEO | Vasile Miriuţă nu crede că Edjouma valorează două milioane de euro. ”Dacă ei voiau să îl cumpere acum, banii erau deja la FCSB în conturi”
VIDEO ǀ Farul Constanţa – Universitatea Craiova 2-1. Trupa lui Hagi revine pe primul loc în Superliga VIDEO ǀ Farul Constanţa – Universitatea Craiova 2-1. Trupa lui Hagi revine pe primul loc în Superliga

Manny Pacquaio revine în ring

Box Publicat de Ovidiu Neacşu pe 21 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/20866019/1/manny-1.jpg

Legendă a boxului mondial, Manny Pacquiao şi-a anunţat miercuri revenirea în ring, pentru o luptă cu francezul Jaber Zayani.

Manny Pacquiao (43 de ani), care s-a retras din activitatea competiţională în urmă cu un an, a semnat un contract pentru un meci împotriva boxerului francez Jaber Zayani, neînvins în cariera profesionistă.

Meciul va avea opt runde şi se va disputa în capitala Arabiei Saudite, Riyadh, pe Stadionul King Fahd, la o dată din februarie 2023 care urmează a fi stabilită.

Boxerul filipinez Manny Pacquiao a fost de opt ori campion mondial, la şase categorii diferite.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Box

Ultimele articole Toate articolele