Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Manny Pacquiao ar putea reveni în ring pentru un meci demonstrativ

Box Publicat de Daian Cutu pe 6 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/20851170/1/paq.jpg

Faimosul boxer Manny Pacquiao, care s-a retras anul trecut şi a candidat pentru funcţia de preşedinte în Filipine, a declarat că se gândeşte la o revenire în ring pentru un meci demonstrativ, în ianuarie, în Arabia Saudită, împotriva francezului Jaber Zayani.

Legendarul sportiv în vârstă de 43 de ani şi fost campion mondial la şase categorii diferite va avea discuţii despre o posibilă luptă la Riad împotriva fostului său partener de antrenament. "Vom începe să discutăm”, a spus Pacquiao.

Pacquiao şi-a încheiat cariera de 26 de ani după ce a pierdut la puncte în faţa cubanezului Yordenis Ugas, în august 2021.

După ce a devenit senator în 2016, sportivul a candidat pentru preşedinţia Filipinelor în acest an, dar nu a fost ales.

Pacquiao s-ar putea alătura listei numelor mari din box care, după ce s-au retras, s-au aventurat în circuitul meciurilor demonstrative.

Floyd Mayweather, care s-a autointitulat „pionier al meciurilor demonstrative”, l-a dominat pe influencerul Logan Paul într-o luptă anul trecut şi a trecut de japonezul Tenshin Nasukawa, luptător de kickboxing, în decembrie 2018.

Mayweather, fostul rival al lui Pacquiao, se va întâlni cu starul japonez al artelor marţiale mixte Mikuru Asakura, într-un meci la sfârşitul acestei luni.

mail-share icon Email
viewscnt

Box

Ultimele articole Toate articolele