Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi”

Champions League Publicat pe 9 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21585354/1/profimedia-0871301712.jpg

Real Madrid s-a calificat în finala Ligii Campionilor, trecând în semifinale de Bayern Munchen, scor 4-3 la general.

În tur, scorul a fost 2-2, iar în retur, la Madrid, Real s-a impus cu 2-1 revenind de la 0-1. Au marcat Joselu ’88, ‘90+1 pentru Real Madrid şi Davies ’68 pentru Bayern.

La golul 1 al madrilenilor, Manuel Neuer a avut o gafă de amatori, cand a scăpat în faţa un balon şutat slab de Vinicius. Mingea a sărit la Joselu, care a trimis simplu în poartă.

Eroare din minutul 88 l-a scos din sărite pe Mihai Stoica, care l-a sfătuit pe portarul bavarezilor să se retragă din fotbal. MM l-a taxat şi pe tehnicianul nemţilor, Thomas Tuchel,

”Du-te la schi, Manuele. Şi ia-l şi pe nea Tuchel cu tine să facă schimbări”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern

Condusă cu 2-1 în prelungiri, Bayern Munchen a crezut că a egalat atunci când Matthijs de Ligt a reluat cu capul o deviere a lui Thomas Müller în minutul 90+13..

Dar arbitrul meciului, polonezul Szymon Marciniak, a fluierat rapid pentru ofsaid la fundaşul stânga al Munchenului, Noussair Mazraoui, care a fost semnalizat de unul dintre cei doi asistenţi ai săi, înainte de a permite ca faza să se desfăşoare până la final.

La reluare, nici Noussair Mazraoui şi nici Matthijs de Ligt nu păreau a fi în poziţie de ofsaid, fiind scoşi din această poziţie de fundaşul central al Realului, Antonio Rüdiger.

Cei de la Bayern au dezvăluit ce le-a transmis asistenul după finalul meciului. Acesta şi-a recunoscut greşeala la faza care putea trimite partida în prelungiri.

„E foarte dubios. Arbitrul a fluierat înainte ca De Ligt să şuteze pentru ca VAR-ul să nu poată interveni. Arbitrul ne-a spus că a făcut o greşeală. E o mare mizerie. Puteam avea o finală germană.

 

Toată lumea şi-a dorit, toată lumea în afara arbitrilor polonezi!”, a declarat Max Eberl, directorul sportiv al lui Bayern, conform Bild

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri