Ultima oră
Swift Cup aduce 8 echipaje la startul Raliului Argeşului Swift Cup aduce 8 echipaje la startul Raliului Argeşului
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Silva înscrie în minutul 4 VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Silva înscrie în minutul 4
VIDEO | Mircea Rednic nu o menajează pe Dinamo. ”Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!” VIDEO | Mircea Rednic nu o menajează pe Dinamo. ”Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!”
VIDEO | Eugen Trică crede în salvarea de la retrogradare. ”Craiova simt că va rămâne” VIDEO | Eugen Trică crede în salvarea de la retrogradare. ”Craiova simt că va rămâne”
Julen Lopetegui şi-a dat acordul pentru a prelua West Ham United Julen Lopetegui şi-a dat acordul pentru a prelua West Ham United
”Am fost jalnici”. Un jucător de la FCU Craiova îşi critică public colegii ”Am fost jalnici”. Un jucător de la FCU Craiova îşi critică public colegii

Marc Marquez a primit acordul de a reveni pe circuitul MotoGP

Auto-Moto Publicat pe 10 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20109032/1/mrq.jpg


Marc Marquez, sextuplu campion mondial la MotoGP, absent de pe circuit din iulie 2020, a primit acceptul medicilor să revină în competiţii, a anunţat, sâmbătă, echipa Repsol Honda.
  
"Ne vedem săptămâna viitoare la Portimao", a scris Marquez pe Instagram.
 
Marc Marquez, 28 de ani, a suferit, la 19 iulie 2020, o fractură de humerus drept la Marele Premiu al Spaniei, prima etapă a Campionatului Mondial de motociclism viteză. Spaniolul a fost victima unei căzături dure cu patru tururi înainte de finalul cursei, în timp ce se lupta pentru locul 2, după o revenire spectaculoasă din coada plutonului.
 
El a fost operat, la 21 iulie 2020, la Barcelona, de o triplă fractură la humerusul drept. Medicii au constatat că nervul radial nu a fost afectat şi i-au montat o placă de titan prinsă cu şuruburi pe osul fracturat.
 
Spaniolul a revenit la Jerez, unde era programat şi al doilea grand prix al sezonului, la 26 iulie 2020, cu gândul de a lua startul în cursă, însă a decis să renunţe după ce a efectuat câteva tururi în antrenamentele libere.
 
La 3 august, Marquez a fost supus, tot la Barcelona, unei a doua operaţii la braţul drept. La 4 decembrie, el a fost operat din nou, la Madrid.
 
Această ultimă operaţie a durat opt ore şi a constat în înlocuirea plăcii fixate pe humerus, intervenţia fiind completată cu o grefă osoasă.
 
A fost necesară o nouă operaţie deoarece vindecarea osului era prea lentă.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele