Ultima oră
VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul fostelor campioane VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul fostelor campioane
CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin
Emma Răducanu, eliminată de liderul WTA Iga Swiatek în sferturi la Stuttgart Emma Răducanu, eliminată de liderul WTA Iga Swiatek în sferturi la Stuttgart
Mesaj pentru Horia Tecău Mesaj pentru Horia Tecău
Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie
VIDEO | Soluţie pentru naţională! Louis Munteanu, gol de mare fineţe în poarta celor de la CFR Cluj VIDEO | Soluţie pentru naţională! Louis Munteanu, gol de mare fineţe în poarta celor de la CFR Cluj

Marcel Răducanu îi face praf pe ”tricolori”. ”El nu aleargă, se rostogoleşte. Cred că a făcut întindere când şi-a pus chiloţii pe el”

Echipa nationala Publicat de Ovidiu Neacşu pe 16 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20742140/2/njc0mwq4y2qwyjcymgyxmjzkzju3ymq5ntg3ndvi-thumb.jpg

Naţionala României a pierdut 3 din 4 partide disputate în Nations League şi a fost aspru criticată de Marcel Răducanu.  

Fostul mare fotbalist şi-a arătat profunda dezamăgire faţă de jucătorii naţionalei şi i-a taxat pe cei mai slabi ”tricolori”, în opinia lui, Alibec şi Chiricheş. 

”Jucătorii se gândesc la bani, manele, gagici şi tatuaje. Bă, intră pe teren şi mori acolo! Joci pentru România, încearcă să faci ceva! «Dacă nu ştiu fotbal, măcar să lupt».

Alibec e mai gras ca mine. El nu aleargă, se rostogoleşte. Cred că a făcut întindere când şi-a pus chiloţii pe el. Nu poţi să faci un sprint şi să faci întindere. Dar nici nu are pe cine să bage. Niciunul nu are valoare. Noi vorbim de zeci de milioane, dar nu arată nimic pe teren.

Şi mai aud şi asta cu «Mă retrag». Bă, retrage-te din fotbal, nu de la naţională. Spun Maxim şi Chiricheş că se retrag. Cum dau de greu, cum spun că se retrag. În loc să te bucuri că ai 70 de partide la naţională... Doar vreo 10 sunt bune. Cum adică te retragi? Retrage-te din fotbal.

Nu mai păcăli fotbalul. Ce vină are Edi că Chiricheş dă pe lângă minge? Îmi pare rău că nu are succes, dar nici nu are cine să-l ajute”, a spus Marcel Răducanu în emisiunea ”DigiSport Special”.

”Aoleu? Unde sunt jucătorii ăia?” 

Fostul mare mijlocaş, care a evoluat pentru Steaua, Borussia Dortmund şi Zurich îl infirmă pe Hagi, care spunea în urmă cu câteva zile că România are jucători talentaţi.

”Aoleu? Unde sunt jucătorii ăia? Să-i aducă el. Unde sunt? Nu-i văd. Nici de la U21 nu vine ceva deosebit. Unde sunt? Trebuie plecat de la copii şi juniori. Acolo selecţia se face pe bani, nu pe valoare. Nu se lucrează bine cu cei de 7-8 ani. Iar la 19 ani sunt vai de capul lor”, a adăugat Răducanu.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri