adplus-dvertising
Ultima oră
Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid
Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva
Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui” Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui”
Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general
Nadal nu mai resimte dureri la picior: ”Pot să merg normal în fiecare zi!” Nadal nu mai resimte dureri la picior: ”Pot să merg normal în fiecare zi!”
Răzvan Marin, împrumutat cu opţiune de cumpărare definitivă de Cagliari la Empoli Răzvan Marin, împrumutat cu opţiune de cumpărare definitivă de Cagliari la Empoli

Marcel Răducanu îi face praf pe ”tricolori”. ”El nu aleargă, se rostogoleşte. Cred că a făcut întindere când şi-a pus chiloţii pe el”

Echipa nationala Publicat de Ovidiu Neacşu pe 16 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20742140/2/njc0mwq4y2qwyjcymgyxmjzkzju3ymq5ntg3ndvi-thumb.jpg

Naţionala României a pierdut 3 din 4 partide disputate în Nations League şi a fost aspru criticată de Marcel Răducanu.  

Fostul mare fotbalist şi-a arătat profunda dezamăgire faţă de jucătorii naţionalei şi i-a taxat pe cei mai slabi ”tricolori”, în opinia lui, Alibec şi Chiricheş. 

”Jucătorii se gândesc la bani, manele, gagici şi tatuaje. Bă, intră pe teren şi mori acolo! Joci pentru România, încearcă să faci ceva! «Dacă nu ştiu fotbal, măcar să lupt».

Alibec e mai gras ca mine. El nu aleargă, se rostogoleşte. Cred că a făcut întindere când şi-a pus chiloţii pe el. Nu poţi să faci un sprint şi să faci întindere. Dar nici nu are pe cine să bage. Niciunul nu are valoare. Noi vorbim de zeci de milioane, dar nu arată nimic pe teren.

Şi mai aud şi asta cu «Mă retrag». Bă, retrage-te din fotbal, nu de la naţională. Spun Maxim şi Chiricheş că se retrag. Cum dau de greu, cum spun că se retrag. În loc să te bucuri că ai 70 de partide la naţională... Doar vreo 10 sunt bune. Cum adică te retragi? Retrage-te din fotbal.

Nu mai păcăli fotbalul. Ce vină are Edi că Chiricheş dă pe lângă minge? Îmi pare rău că nu are succes, dar nici nu are cine să-l ajute”, a spus Marcel Răducanu în emisiunea ”DigiSport Special”.

”Aoleu? Unde sunt jucătorii ăia?” 

Fostul mare mijlocaş, care a evoluat pentru Steaua, Borussia Dortmund şi Zurich îl infirmă pe Hagi, care spunea în urmă cu câteva zile că România are jucători talentaţi.

”Aoleu? Unde sunt jucătorii ăia? Să-i aducă el. Unde sunt? Nu-i văd. Nici de la U21 nu vine ceva deosebit. Unde sunt? Trebuie plecat de la copii şi juniori. Acolo selecţia se face pe bani, nu pe valoare. Nu se lucrează bine cu cei de 7-8 ani. Iar la 19 ani sunt vai de capul lor”, a adăugat Răducanu.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri