Ultima oră
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu

Marcel Sabitzer, împrumutat de Bayern Munchen la Manchester United

Manchester United Publicat de Daian Cutu pe 1 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/21001346/1/sab.jpg

Bayern Munchen şi Manchester United au anunţat că fotbalistul Marcel Sabitzer a fost împrumutat de bavarezi la gruparea engleză.

Împrumutul este valabil până la 30 iunie 2023.

“Uneori în viaţă trebuie să iei rapid decizii importante. Din momentul în care am auzit de această oportunitate am ştiut că este ceea ce trebuie să fac. Sunt un jucător competitiv, vreau să câştig şi să ajut clubul să îşi atingă obiectivele în acest sezon. Simt că sunt la cel mai bun nivel al meu şi că pot aduce multă experienţă şi energie echipei. Sunt nerăbdător să încep cu noii mei colegi şi cu noul meu antrenor şi să le arăt calităţile mele fanilor Manchester United”, a declarat Sabitzer.

Marcel Sabitzer a înscris două goluri şi a reuşit două assisturi pentru FC Bayern, pentru care a jucat în 54 de meciuri. Jucătorul în vârstă de 28 de ani a fost achiziţionat de Bayern în august 2021, de la Leipzig.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri