Ultima oră
VIDEO | Farul - Rapid 3-1, în direct la Prima Sport 1! Benchaib, gol spectaculos din careu VIDEO | Farul - Rapid 3-1, în direct la Prima Sport 1! Benchaib, gol spectaculos din careu
Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat” Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat”
”Au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează”. Ipoteză şocantă cu privire la o formaţie din play-out ”Au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează”. Ipoteză şocantă cu privire la o formaţie din play-out
VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu
Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!” Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!”
Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off

Marcelo Bielsa, favorit pentru a prelua Everton în locul lui Frank Lampard

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 24 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20992979/1/bielsa.jpg

Tehnicianul argentinian Marcelo Bielsa este favorit pentru a prelua echipa Everton în locul lui Frank Lampard, demis luni, anunţă presa engleză.

Potrivit Daily Mail, Marcelo Bielsa are cele mai multe şanse, deoarece este în prezent liber de contract şi cunoaşte bine Anglia, după ce a condus Leeds din iulie 2018 până în februarie 2022.

„Bielsa va cere sprijin pe piaţa transferurilor şi noi jucători în timp ce Everton luptă pentru supravieţuirea sa. Se are în vedere o strategie de transferuri şi Bielsa va trebui să fie convins înainte de a accepta să preia echipa şi să revină în Premier League”, notează Daily Mail.

Penultima în clasamentul Premier League, Everton este la egalitate de puncte cu lanterna roşie, Southampton, diferenţa fiind făcută de golvaeraj  (-13 faţă de -18 ).

Fost antrenor la Olympique Marseille şi OSC Lille, Bielsa, în vârstă de 67 de ani, a condus Leeds de 170 de ori, reuşind promovarea în Premier League.

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele