Ultima oră
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo
Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar
NEWS ALERT | Nu se poate aşa ceva! Încă un "tricolor" s-a accidentat înainte de EURO NEWS ALERT | Nu se poate aşa ceva! Încă un "tricolor" s-a accidentat înainte de EURO
VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! „Roş-albaştri” , aproape de titlu după 9 ani de aşteptare VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! „Roş-albaştri” , aproape de titlu după 9 ani de aşteptare
VIDEO | Farul - Rapid, astăzi, de la 19:00, în direct la Prima Sport 1! Duel între două echipe aflate în forme diametral opuse VIDEO | Farul - Rapid, astăzi, de la 19:00, în direct la Prima Sport 1! Duel între două echipe aflate în forme diametral opuse

Marco Asensio a părăsit Real Madrid! UPDATE: Premier League, posibilă destinaţie pentru iberic

Real Madrid Publicat pe 3 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21210854/1/profimedia-0647616689.jpg

Mai multe publicaţii spaniole au anunţat, vineri, că internaţionalul spaniol Marco Asensio, în vârstă de 27 de ani (35 de selecţii, două goluri), va pleca de la Real la finalul sezonului, după şapte ani petrecuţi la club. ESPN a făcut din PSG destinaţia sa probabilă.

UPDATE: Real Madrid a anunţat oficial despărţirea de Asensio! Spaniolii sunt nevoiţi acum să se orienteze către altă variantă, pentru postul lăsat liber de iberic. 

Real Madrid doreşte să-şi exprime recunoştinţa şi afecţiunea pentru Marco Asensio, un jucător care ne-a apărat stema şi tricoul timp de şapte sezoane. A ajuns la Real Madrid pe când avea doar 20 de ani şi a reuşit să intre în istoria clubului nostru ca parte a unei echipe care a jucat în una dintre cele mai de succes perioade.

Marco Asensio a câştigat 17 titluri la Real Madrid: de 3 ori Champions League, de 4 ori Campionatul Mondial al Cluburilor, 3 Supercupe ale Europei, 3 La Liga, o Coupa Spaniei şi 3 Supercupe ale Spaniei.

Noi madridiştii nu îi vom uita niciodată cariera şi comportamentul exemplar în tot acest timp. Real Madrid este şi va fi mereu casa lui şi îi urează lui şi familiei mult succes în această nouă etapă”, a anunţat Real Madrid.


UPDATE: Presa internaţională notează că una din variante poate fi Premier League, unde ar putea ajunge sub comana lui Unai Emery, la Aston Villa. Pe lângă gruparea engleză, de Asensio mai este interesat şi gigantul PSG.


Potrivit site-ului american, Asensio se află în "discuţii avansate" cu clubul din capitala Franţei, ştiut fiind faptul că oferta pariziană ar fi, în ochii jucătorului, cea mai "tentantă" în comparaţie cu cele de la Aston Villa, Juventus şi AC Milan.

Jucătorul este reprezentat de Jorge Mendes, despre care se ştie că este un apropiat al lui Luis Campos, director sportiv la PSG. Agentul portughez ar mai fi încercat să plaseze la Paris un alt jucător al său, mijlocaşul uruguayan Manuel Ugarte (Sporting CP). format la Mallorca,

Marco Asensio s-a transferat la madrileni în 2015, ajungând pe Bernabeu abia după un sezon de împrumut la Espanol Barcelona.

A jucat 285 de meciuri pentru Real Madrid, marcând 61 de goluri şi oferind 32 de pase de gol. Asensio a jucat de patru ori împotriva lui PSG (3 victorii, 1 înfrângere - 0 goluri, 1 assist).

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele