Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

Marco Dulca, atac la brigada de arbitri, după meciul cu Rapid. ”Când arbitrează în Champions League toate lucrurile sunt normale, nu se fac greşeli”

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 20 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20474018/1/dulca.jpg

Deciziile luate de Andrei Chivulete în Chindia - Rapid, meci în care gazdele au jucat cu doi oameni mai puţin din prima repriză, l-au contrariat pe Marco Dulca, jucătorul celor de la gruparea din Târgovişte.

Chindia a avut doi oameni eliminaţi în prima repriză, însă elevii lui Săndoi au condus cu 2-1, dar s-au văzut egalaţi în minutul 90, după un gol al lui Marzouk, aflat într-o poziţie clară de ofside.

„Arbitraţi corect, la al doilea gol a fost un ofsaid de un metru. Trăgeam de noi în nouă oameni, aproape vomitam. Cu FCSB la fel, greşeli de arbitraj, pierdem pe final, la fel şi cu Craiova.

Când arbitrează în Champions League toate lucrurile sunt normale, nu se fac greşeli, doar când sunt în campionat, nimeni nu mai vede faze clare!

Aud prin platouri că Rapid nu a câştigat că a venit vremea rece, dar de noi nu se spune nimic. Că am jucat în nouă şi am dat două goluri nu mai spune nimeni nimic? Nu e corect aşa.

Noi suntem o echipă mică, luptăm, dar vrem să avem aceleaşi drepturi ca şi restul echipelor. Dacă luaţi toate punctele din greşeli de arbitraj, noi eram mai sus. Nu găsesc răspunsul sincer.

Când rămânem cu doi oameni în minus e normal să ne mobilizăm. Eu nu mai înţeleg nimic”
, a spus Dulca, la flash-interviuri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri