Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Marea Britanie l-a distrus pe Roman Abramovici! Toată averea i-a fost „îngheţată”. Sancţiuni extrem de dure pentru Chelsea: echipa nu mai poate fi vândută!

Chelsea Publicat de Răzvan Cîrceag pe 10 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/20632440/1/abramovici.jpg

Din cauza războiului declanşat în Ucraina, mai mulţi oligarhi ruşi au fost sancţionaţi puternic, blocându-le averea. Pe lista „neagră” a intrat acum şi Roman Abramovici. Pedepsirea lui are efecte puternice şi pentru Chelsea: o serie de măsuri au fost luate şi au efect imediat.

Averea patronului lui Chelsea a fost „îngheţată” de către guvernul din Marea Britanie, potrivit The Guardian. Pe lângă Abramovici au mai fost sancţionaţi încă 6 oligarhi ruşi.

Deja Abramovici avea interdicţie pe teritoriul Marii Britanii, iar acum are şi toate conturile de acolo blocate. „UK nu va fi un paradis fiscal pentru cei care susţin războiul lui Putin. Ne arătam susţinerea pentru poporul ucrainean”, a declarat premierul Boris Johnson.

Recent, acesta a anunţat că a pus clubul Chelsea la vânzare şi şi-a exprimat dorinţa de a mai vizita încă o dată stadionul Stamford Bridge. În ceea ce priveşte echipa de fotbal, guvernul a făcut o excepţie pentru a i se permite să continue activitatea fotbalistică din Premier League. Totuşi, situaţia este complicată.

  • Înregistrarea noilor contracte, transferurile de fotbalişti şi vânzarea din magazine oficiale au fost interzise!
  • Doar cei care au abonamente pot merge la meciurile echipei, vânzarea biletelor nu mai este posibilă.
  • Rămâne de văzut în ce măsură mai poate vinde clubul acum. Pentru moment, vânzarea este blocată!

Roman Abramovich, Igor Sechin, Oleg Deripaska, Andrey Kostin, Alexei Miller, Nikolai Tokarev şi Dmitri Lebedev sunt toţi oligarhii ruşi care au fost sancţionaţi. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele