Ultima oră
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan

Marele Buffon a analizat gafa făcută de Donnarumma la primul gol al lui Real Madrid: „El a fost corect! Greşelile fac parte din procesul de creştere”

PSG Publicat de Răzvan Cîrceag pe 11 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20633776/1/gol1.jpg

Gianluigi Donnarumma a fost aspru criticat după eliminarea PSG-ului în faţa lui Real Madrid, în optimile Champions League. 

Parizienii aveau 1-0 (2-0 la general) şi controlau jocul, dar totul s-a destabilizat când au încasat primul gol, în minutul 62. Faza a fost una foarte controversată, iar după meci a explodat ditamai scandalul. 

Donnarumma s-a jucat cu mingea şi a întârziat mult degajarea, iar Benzema a intervenit puternic cu o contră. Mingea a traversat careul apoi, până la Vinicius, apoi a ajuns din nou la Benzema, care a băgat-o în plasă. 

Legendarul Buffon a analizat această fază, la care mulţi consideră că ar fi trebuit să se dea fault, chiar dacă şi greşeala portarului este evidentă.

„Astfel de greşeli te pot ajuta, fac parte din procesul de creştere. Sunt sigur că nu va avea nicio repercusiune. Nu cred că va avea probleme Donnarumma, el a arătat deja că are capacitatea şi puterea necesare pentru a trece peste momentele delicate. 

Intrarea lui Benzema a provocat probleme. Dacă arbitrul ar fi fluierat fault, i-ar fi enervat pe cei de la Madrid. Aş adaugă că, ipotetic, dacă Gigio ar fi rămas întins pe gazon, ar fi putut obţine mai mult, dar el a fost corect. Faptul că s-a ridicat imediat i-a oferit un semn arbitrului, i-a arătat că nu a existat un contact dur”, a spus Gianluigi Buffon, potrivit Corriere dello Sport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele