Ultima oră
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”

Marele Premiu al Arabiei Saudite se vede pe Prima Sport! Red Bull, start de sezon perfect. Programul transmisiunilor

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 17 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21058387/1/f1.jpg

Formula 1 programează a doua etapă în Arabia Saudită, la Jeddah, pe un traseu lung, de peste 6 kilometri, ce îmbină liniile drepte lungi de mare viteză, cu virajele strânse, ce trebuie abordate fără nicio greşeală, pentru a scoate cel mai bun timp. Toată acţiunea este în acest weekend pe Prima Sport!

Red Bull a pornit magistral în noua stagiune, cu ”dublă” în Bahrain. Campionul en-titre, Max Verstappen a controlat cursa, fiind urmat de colegul Sergio Perez. Podiumul a fost completat de veteranul Fernando Alonso, care a oferit o plăcută surpriză şi este unul din principalii actori de urmărit în competiţia saudită. În ciudat unor upgrade-uri importante în iarnă, Ferrari şi Mercedes nu au reuşit să obţină multe puncte.

Carlos Sainz (Ferrari) a fost al patrulea, iar Lewis Hamilton (Mercedes) a încheiat pe poziţia a cincea.

Traseul de la Jeddah pare unul care să avantajeze monopostul Red Bull, Sergio Perez fiind pole-man, iar Max Verstappen câştigător, în 2022. De asemenea, stagiunea trecută, Ferrari a mers bine pe acest circuit.

Programul transmisiunilor Marelui Premiu al Arabiei Saudite:

Vineri

Antrenamente 1 - ora 15:30, în direct pe Prima Sport 2

Antrenamente 2 - ora 19:00, în direct pe Prima Sport 1

Sâmbătă

Antrenamente 3 - ora 15:30, în direct pe Prima Sport 1

Calificări - ora 19:00, în direct pe Prima Sport 3

Duminică

Cursa - ora 19:00,  în direct pe Prima Sport 2

 

mail-share icon Email
viewscnt

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele