adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

Marele Premiu al Malaeziei, prima cursă în care Max Verstappen concurează în postura de dublu campion mondial

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 21 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20894106/2/profimedia-0721963142.jpg

Emoţiile pentru titlul Formulei 1 s-au risipit. Max Verstappen este campion mondial. Prima cursă după a doua încoronare va fi Marele Premiu al Americii, de pe circuitul de la Austin, care se vede în direct pe Prima Sport.

Calificările sunt programate duminică dimineaţa, la ora 01:00, pe Prima Sport 2, iar cursa este în aceeaşi zi, de la ora 22:00, în direct pe Prima Sport 3.

Cursă palpitantă la Suzuka şi un al doilea titlu foarte previzibil

Max Verstappen, pilotul de curse al Red Bull Racing, este noul şi vechiul campion mondial în Formula 1, după ce a câştigat acum două săptămâni Marele Premiu al Japoniei.

Verstappen a încheiat cursa cu un avans de peste 27 de secunde faţă de mexicanul Sergio Perez (Red Bull) şi peste 31 de secunde faţă de monegascul Charles Leclerc (Ferrari).

Leclerc ar fi terminat pe locul doi cursa de la Suzuka. El a primit, însă, o penalizare de cinci secunde, deoarece a părăsit circuitul, ceea ce i-a creat un avantaj faţă de Perez.

De altfel, această sancţiune a creat posibilitatea matematică pentru ca Max Verstappen să devină deja campion mondial pentru a doua oară în carieră. Următoarea cursă va fi Marele Premiu din Statele Unite.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele