Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

Marele Premiu al Malaeziei, prima cursă în care Max Verstappen concurează în postura de dublu campion mondial

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 21 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20894106/2/profimedia-0721963142.jpg

Emoţiile pentru titlul Formulei 1 s-au risipit. Max Verstappen este campion mondial. Prima cursă după a doua încoronare va fi Marele Premiu al Americii, de pe circuitul de la Austin, care se vede în direct pe Prima Sport.

Calificările sunt programate duminică dimineaţa, la ora 01:00, pe Prima Sport 2, iar cursa este în aceeaşi zi, de la ora 22:00, în direct pe Prima Sport 3.

Cursă palpitantă la Suzuka şi un al doilea titlu foarte previzibil

Max Verstappen, pilotul de curse al Red Bull Racing, este noul şi vechiul campion mondial în Formula 1, după ce a câştigat acum două săptămâni Marele Premiu al Japoniei.

Verstappen a încheiat cursa cu un avans de peste 27 de secunde faţă de mexicanul Sergio Perez (Red Bull) şi peste 31 de secunde faţă de monegascul Charles Leclerc (Ferrari).

Leclerc ar fi terminat pe locul doi cursa de la Suzuka. El a primit, însă, o penalizare de cinci secunde, deoarece a părăsit circuitul, ceea ce i-a creat un avantaj faţă de Perez.

De altfel, această sancţiune a creat posibilitatea matematică pentru ca Max Verstappen să devină deja campion mondial pentru a doua oară în carieră. Următoarea cursă va fi Marele Premiu din Statele Unite.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele