Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”
Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii” Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii”
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”

Marele Premiu al Regiunii Emilia Romagna se vede în direct pe Prima Sport. Vom avea parte de prima cursă de sprint din acest sezon

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 22 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20679099/1/f1.jpg

Formula 1 ajunge pe tărâm european, pentru prima dată în acest an. Marele Premiu al Regiunii Emilia Romagna se vede în acest weekend, în direct pe Prima Sport. Pentru prima dată în actuala stagiune vom avea parte de cursă de sprint.

Pe traseul de la Imola, Charlesc Leclerc porneşte ca mare favorit. Pilotul celor de la Ferrari este lider detaşat la general şi abordează competiţia extrem de încrezător. Sprintul este programat sâmbătă, de la ora 17:30, în direct pe Prima Sport 3, iar cursa se va putea vedea duminică, de la ora 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi Prima 4 K. Marea enigmă este legată de maşinile celor de la Red Bull şi Mercedes, care au probleme de fiabilitate.

Monopostul Red Bull, afectat de grave probleme tehnice în startul de sezon

Campionul mondial Max Verstappen a catalogat drept "inacceptabil" al doilea său abandon din motive tehnice în primele trei curse ale sezonului.

Pilotul Red Bull a abandonat prima dată anul acesta la Sakhir, în Bahrain, unde a avut loc, la 20 martie, startul sezonului. Atunci a fost vorba de o defecţiune a pompei de combustibil, care a provocat şi retragerea din cursă a celui de-al doilea pilot Red Bull, mexicanul Sergio Perez.

A urmat Marele Premiu al Arabiei Sudite, de la Jeddah, pe care olandezul l-a câştigat, dar duminică el a fost din nou împiedicat să termine cursa, în Australia, din cauza unei probleme tehnice. Verstappen şi-a parcat monopostul pe marginea pistei, în turul 39/58, la Melbourne Park.

"A fost din nou o zi proastă. Nu aveam ritm, îmi gestionam pneurile ca să încerc să le duc până la capăt, locul 2 părea destul de uşor de obţinut şi ştiam că nu mă pot lupta cu Charles, aşa că nu avea rost să încerc să pun presiune. pe el. Dar nici măcar nu am terminat cursa, aşa că este destul de frustrant şi inacceptabil. Ştiam că există o problemă, aşa că era tot timpul un semn de întrebare pentru a termina cursa. Dar astfel de lucruri, dacă vrei să lupţi pentru titlu, nu se pot întâmpla", a declarat el, la microfonul Sky TV.

 

 

În clasamentul general, Leclerc este lider, cu 71 de puncte, el fiind urmat de Russell, cu 37 de puncte, Sainz, 33 de puncte, Perez, 30, Hamilton, 28, şi Verstappen, 25.

La constructori, Ferrari a acumulat 104 puncte şi este pe primul loc. Mercedes este pe locul 2, cu 65 de puncte, iar Red Bull, pe locul 3, cu 55 de puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele