Ultima oră
Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”

Marele Premiu al Spaniei se vede pe Prima Sport! Verstappen strânge tot mai tare la Leclerc

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 20 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20710725/1/f1.jpg

Caravana Formulei 1 ajunge în acest weekend în Spania, pentru Marele Premiu de la Barcelona, un traseu clasic al ”Marelui Circ”, care aduce în prim plan o nouă filă a duelului Ferrari vs Red Bull, în contextul în care Mercedes nu a reuşit să recupereze ecartul din startul de sezon. Toată acţiunea se vede în direct pe Prima Sport.

Max Verstappen a trecut cu bine peste cele două abandonuri din 2022 şi a câştigat runda trecută la Miami, astfel s-a apropiat de liderul de la general.

Cu 85 de puncte acumulate în clasamentul piloţilor, olandezul a mai redus din diferenţa de puncte faţă de liderul Leclerc (104 puncte). Urmează în ierarhie Perez, cu 66 de puncte, Russell, cu 59, Sainz, cu 53 şi Hamilton, cu 36.
 
La constructori, Ferrari conduce cu 157 de puncte, fiind urmată de Red Bull, cu 151 de puncte şi Mercedes, 95 de puncte.
 
Programul Marelui Premiu al Spaniei:
 
Vineri
 
Antrenamente 1 - ora 15:00, în direct pe Prima Sport 1
 
Antrenamente 2 - ora 18:00, în direct pe Prima Sport 1
 
Sâmbătă
 
Antrenamente 3 - ora 14:00, în direct pe Prima Sport 1
 
Calificări - ora 17:00, în direct pe Prima Sport 1
 
Duminică
 
Cursă - ora 16:00, în direct pe Prima Sport 1
 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele