Ultima oră
Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune” Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune”
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0. Oltenii se poticnesc în ploaia ilfoveană şi nu profită de omul în plus VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0. Oltenii se poticnesc în ploaia ilfoveană şi nu profită de omul în plus

Marian Copilu a devenit membru asociat şi preşedinte Petrolului. Alte noutăţi în structura de conducere a grupării prahovene

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 22 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21070218/1/cop.jpg

Clubul Petrolul Ploieşti a anunţat că Marian Copilu este noul preşedinte al grupării şi că foşti jucători de legendă ai echipei prahovene s-au retras din Asociaţie. În plus, Mircea Dridea a devenit preşedinte de onoare, iar Claudiu Tudor preşedinte al Comitetului Director.

Adunarea Generală a Asociaţei ACS Petrolul 52 a consemnat, marţi, retragerea membrilor fondatori Mircea Dridea, Gheorghe Liliac, Octavian Grigore, Haralambie Ion, Decu Crângaşu, Ion Cojocaru, Constantin Ştefan şi Paul Guşă din Asociaţie, fără niciun fel de pretenţii din partea acestora.

“Astfel, foştii jucători de legendă ai Petrolului, cei care au contribuit decisiv, în 2016, la renaşterea clubului şi au depus, în anii care au urmat, eforturi considerabile pentru a menţine aprinsă flacăra „galben-albastră”, au făcut, în acest moment, un pas în spate. Le mulţumim pentru tot ceea ce au realizat pentru acest club, pentru paginile scrise în cartea de istorie a Petrolului şi, cu siguranţă, vor face parte, şi de aici înainte, din familia Petrolul Ploieşti!” notează FC Petrolul.

Marian Copilu a dobândit calitatea de membru asociat, fiind numit, totodată, şi preşedinte al ACS Petrolul 52, a adăugat Petrolul. De asemenea, Mircea Dridea va fi preşedinte de onoare, Claudiu Tudor va îndeplini funcţia de preşedinte al Comitetului Director al ACS Petrolul 52.

În rest, structura de conducere a clubului rămâne nemodificată.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri