Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Final de foc pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Final de foc pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

Marian Iancu, reacţie despre posibilitatea de a prelua o formaţie din Superliga. ”Nu mă pot implica într-un loc în care nu cunosc pe nimeni”

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 7 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21046676/1/rapid-bucuresti-olympique-lyon-2-1-amical-19-07-2008.jpg

Marian Iancu a negat categoric o posibilă implicare la Petrolul Ploieşti. Fostul conducător al celor de la Poli Timişoara era dat ca posibil investitor la formaţia prahoveană.

Iancu a explicat că este susţinător al celor de la Rapid, motiv pentru care nu ar putea investi la Petrolul.

”Exclus! Nu cunosc pe nimeni, nu sunt ataşat sufleteşte, nu mă pot implica într-un loc în care nu cunosc pe nimeni şi, în primul rând, nu mă atrage.

Eu sunt rapidist, e exclus ca un rapidist să investească vreodată la Ploieşti! Nu există aşa ceva, cu siguranţă”
, a explicat Iancu, pentru ProSport.

”Nu are un lot construit cu o fundaţie puternică”. Marian Iancu îi ”înţeapă” din nou pe cei de la Rapid

 

Iancu nu i-a iertat din nou pe cei de la Rapid, despre care a declarat că nu au şanse la titlu.

Fostul patron al celor de la Poli Timişoara a punctat faptul că giuleştenii au cel mai slab lot dintre echipele calificate în play-off şi astfel şansele la un loc de cupă europeană sunt foarte mici.

”Rapid, din nefericire, are cel mai slab lot (n.r. din play-off). Nu are un lot construit cu o fundaţie puternică. Nu poate să mă facă pe mine să cred, măcar să cred, că s-ar putea înscrie printre cei pe care îi văd câştigând campionatul.

Nici nu ştiu dacă va reuşi măcar să joace în cupele europene. E prea puţin, în anul centenarului, să spui că obiectivul a fost să joci în play-off…”
, a spus Iancu, pentru ProSport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri